Няколко съвета за хора, които планират да плават в близко

...
Няколко съвета за хора, които планират да плават в близко
Коментари Харесай

6 съвета за хората, които отиват на първия си круиз

Няколко съвета за хора, които възнамеряват да плават в близко бъдеще. Това е спорт за хора, които са цялостни с сила, отворени към света и взискателни. Вие ли сте един от тях?
Водоустойчивите панталони са наложителни
Носете водоустойчиви облекла - дъждобран, водоустойчиви панталони, къси ботуши. Меки и комфортни облекла, само че и спален чувал и възглавници, документи, телефон, зарядно или фотоапарат.
Помислете преди да вземете електрониката
Тези, които потеглят на круиз за първи път, постоянно слагат таблет или преносим компютър в опаковъчния лист – тъй като оборудването ги съпровожда при всички пътувания. Междувременно не е допустимо да се зарежда електронно съоръжение във водата, защото всички навигационни компютри се употребяват от всички налични контакти. Единственото нещо, което можете да носите, е мобилен телефон, който може елементарно да се зарежда на пристанището. В по-голямата част от крайбрежните зони в морето, както и на Мазурските езера, няма да има проблем.
Спане
Как и къде спите по време на круизи? Всичко зависи от това дали е круиз по езеро или море. Участниците в круиза нощуват в обща стая за екипажа, която се назовава гримьорна. Ако цените уединението или… хъркате, по-добре помислете дали в действителност желаете да отидете на круиз.
Не вземайте куфари за круиз
Някои хора са привикнали да летят със самолети и инстинктивно се опаковат в комфортен куфар на колела. При пътешестване с платноходка за куфари не може да става дума! Те заемат прекалено много място, тъй като не могат да бъдат навити след разопаковане. Затова всичко, което вземете със себе си на круиз, опаковайте го в мека чанта или чанта-чувал.
Домашна кухня
Да се ​​налага да готвите по време на круиз е друга разлика сред круизите и хотелските ваканции. Яхтата разполага с кухня, наречена камбуз, храната се подготвя от участниците в круиза.
Не постоянно приятни изненади
Когато плавате за първи път, би трябвало да сте наясно, че плаването е освен развлечение и незабравимо премеждие. Участниците в круиз от време на време се оплакват от проблеми със съня или страдат от морска болест.

Също по този начин се случва някой от екипажа или участниците да има проблеми с нервите. Може да наподобява като съществено стеснение по време на круиза, само че когато се приберете у дома, всички тези неприятни изненади нормално се загатват с усмивка на лицето.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР