Няколко са нещата, които са категорично отричани във всяка диета.

...
Няколко са нещата, които са категорично отричани във всяка диета.
Коментари Харесай

Диета с хляб за бързо отслабване

Няколко са нещата, които са изрично отричани във всяка диета. Може би класацията е водена от алкохола и хляба – извънредно рядко можем да срещнем хранителен режим, където да не написа категорично, че алкохол не се предлага и че е добре да заобикаляме потреблението на самун.

Ако въпреки всичко е разрешен, то той би трябвало да бъде или ръжен или пълнозърнест, само че не и бял. В тази диета с самун обаче няма значение какъв ще е типът му, освен това би трябвало да свалим сред 3 и 6 кг единствено за пет дни.

По време на режима е доста значимо да се съблюдават някои правила – разрешава се да се употребява кафе, даже може и с мляко. Трябва единствено да внимавате да не поглъщате повече от 300 мл мляко дневно. Водата е не просто целесъобразна, а и няма никакви ограничавания – колкото повече, толкоз по-добре.

 Хляб

Газираните питиета, както и алкохолът не се употребяват, а в случай че сред храненията инцидентно огладнеете, може да си хапнете зелена салата със сос от горчица или кисело мляко.

Хранителният режим е разграничен на три хранения – закуска, обяд и вечеря. За всяко хранене има няколко разновидността – можете да си изберете вашия и да комбинирате. Ето и какво се предлага:

За закуската изборът ви може да бъде сред:

- Хапнете един банан, подсладете с лъжичка пчелен мед, прибавете и две филийки хляб;

 Сухар

- Направете си фреш от портокал, прибавете към закуската и чаша прясно мляко, ябълка и два сухара;

- Ако предпочитате хлябът да бъде по-малко, хапнете 150 мл кисело мляко с една филия самун и варено яйце;

- по един банан и ябълка, а след това и филия самун, която сте намазали с малко маргарин.

Ето и какви са предложенията за обедното ви меню:

- сварете си 200 г картофи и прибавете 100 г извара за вкус;

 Отслабване

- ако предпочитате сварените картофи (200 г), хапнете със салата от зеле и малко морков;

- друг вид е да добавите и малко месо към обяда – шунка или пилешко, само че не повече от 50 г, към тях и гарнитурата от 200 г варени картофи;

- последното предложение още веднъж съдържа същото количество картофи, а към тях прибавете 2 с.л. варен фасул.

За вечеря предложенията са следните:

- първият вид включва две филии самун и салата с домати и чесън, като към тях може да добавите или 100 скариди или 50 г нарязана шунка;

- следващият вид включва зелена салата към 200 г със сос от горчица или кисело мляко, същото количество риба – задушена или печена и 125 г варени картофи. За десерт хапнете банан.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР