Няколко привърженици на , сред които брат му Олег, ще

...
Няколко привърженици на , сред които брат му Олег, ще
Коментари Харесай

Още три месеца арест за брата на Алексей Навални

Няколко последователи на, измежду които брат му Олег, ще останат под домакински арест още три месеца. Това постанови съд в Москва, предава.
Съдът удължи до 23 юни и периода на присъдите против адвокатката на Навални, Любов Собол, и неговата лекуващата лекарка, Анастасия Василиева. Двете дами трябваше да бъдат освободени през вчерашния ден. Присъдите на няколко други съидейници на Навални, измежду които неговата говорителка Кира Ярмиш, бяха удължени с три месеца. Забранени бяха всичките им връзки с външния свят.
 Навални: Не си представях, че може да има концлагер на 100 км от Москва Навални: Не си представях, че може да има концлагер на 100 км от Москва
Три неща не стопират да ме изненадват. Звездно небе над нас, безапелационен императив вътре в нас и необикновено чувство, когато държиш дланта...
Общо десетима индивида от близкото обграждане на Навални бяха осъдени по обвинявания, че по време на протестна акция на 23 януари са нарушили противоепидемичните ограничения. В началото на февруари 44-годишният опозиционен водач бе вкаран в пандиза по обвиняване, че е нарушил условията на условна присъда, до момента в който се е лекувал в Германия след опита да бъде токсичен в Русия. Германия, Европейски Съюз и Съединени американски щати неведнъж са упорствали пред съветските управляващи за освобождението на Алексей Навални.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР