Няколко нови технологии са били тествани от руската армия по

...
Няколко нови технологии са били тествани от руската армия по
Коментари Харесай

Кои са най-мощните оръжия на Русия? Отговаря американски експерт

Няколко нови технологии са били тествани от съветската войска по време на взаимните с беларуските елементи учения " Запад-2017 " и съгласно анализатора на американското издание за геополитика The National Interest Никълъс Майерс те ще бъдат водещите нововъведения за Русия в идващите няколко години.

По думите на Майерс това са най-мощните и съвременни оръжия, с които разполага Москва.

Според специалиста евентуална заплаха за Съединени американски щати и техните съдружници може да съставлява противоракетната система с огромен и междинен обхват " Триумф " (С-400), както и оперативно-тактическият ракетен комплекс " Искандер-М ".

В листата с последните разработки на съветската войска влиза крайбрежен противоракетен комплекс " Бал ", крилати ракети " Калибр ", а също по този начин и най-новите системи за радиоелектронно разузнаване, по-конкретно комплексите " Стрелец " с поддръжка на съветската навигационна система ГЛОНАСС и безпилотни самолети.

 Най-елитните специфични елементи в света
Най-елитните специфични елементи в света

Те отиват там, където никой различен не смее да стъпи

Тези оръжия, като се изключи " Калибр ", са били тествани по време на ученията " Запад-2017 ", които се организираха сред 14 и 20 септември, до момента в който на 14 септември намиращите се в източната част на Средиземно море подводници " Великий Новгород " и " Колпино " направиха удари с крилати ракети по позиции на терористичната формация ДАЕШ ( " Ислямска страна " ) в Сирия.

" Тези технологии несъмнено ще се трансфорат в гръбнак на съветското военно обмисляне, най-малко през идващите няколко години ", заключава Майерс.

 4 странни, само че страшни изобретения на съветската войска
4 странни, само че страшни изобретения на съветската войска

За едно от тях сигурно сте чували
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР