Няколко милиона повече няма да ме направят нито по-богат, нито

...
Няколко милиона повече няма да ме направят нито по-богат, нито
Коментари Харесай

КапиталНО

" Няколко милиона повече няма да ме създадат нито по-богат, нито по-щастлив. Моето благосъстояние е безрезервната любов на българския народ, от който постоянно черпя мощ и ентусиазъм и който ми дава смисъл на всичко, което върша. "

Кубрат Пулев, професионален боксьор, реагира в профила си във фейсбук на пропадналия мач за международната купа с Антъни Джошуа

" Те (европейците) питат за какво Иран има ракети? Защо самите вие имате ракети? Защо имате нуклеарни оръжия? Не мислим, че е задоволително европейците да се причисляват към Америка в упражнявания от нея тормоз. "

иранският висш набожен лидер Али Хаменей.

" Смятам да разпределя парите по най-справедлив метод. Ако службата е по-рискова, по-голяма сума, в случай че службата е лека и скатана, по-малко. "

Красимир Каракачанов, министър на защитата, изяснява по какъв начин ще разпредели спомагателните средства за заплати за 2018 година, представен от Mediapool.bg

" Турция е обект на рецензии поради намесата във вътрешните работи на Сирия, Ирак, балканските страни, страните в Южен Кавказ, Централна Азия и Северна Африка. Отговорът на Анкара за невежите, непросветените в историята е елементарен: всички страни, намиращи се в съседство с Турция, са част от нейните ползи. "

Реджеп Ердоган, президент на Турция, на среща с кметовете, представен от БГНЕС
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР