Няколко месеца, след като Левски подкрепи Боби Михайлов за президент

...
Няколко месеца, след като Левски подкрепи Боби Михайлов за президент
Коментари Харесай

Левски: „БФС е пропит от зависимости и корупция“

Няколко месеца, откакто Левски поддържа Боби Михайлов за президент на поради „ 40-годишно другарство “, сините желаеха ексклузивен конгрес на фуболния съюз..
„ Българският футбол е в сериозно положение. Необходими са радикални ограничения за излекуване и развиване. Настоящото управление на Българския футболен съюз е пропито от зависимости и се толерират корупционни практики от най-ниско до най-високо равнище. То потвърди по безспорен метод, че не работи за развиването на футбола, а за избрани футболни клубове и в личен интерес. Категорично се разгласяваме за дълбоки структурни и кадрови промени във футболната федерация “, написаха от Левски.Според сините би трябвало да се търс дата за ексклузивен избирателен конгрес при започване на 2023 година. „ Призоваваме всички претенденти да оповестят авансово своя екип и Изпълнителен комитет, както и да оповестят авансово условията си за транспарантен и почтен избор, с цел да признаят абсолютно резултатите “, пишат от клуба.
„ ПФК Левски “ ще поддържа подобен претендент, който показа краткосрочна, средносрочна и дълготрайна стратегия и визия за излекуване и развиване на футбола в България на всички равнища и във всички аспекти – детско-юношески футбол, съдийство, комисии, национални тимове, връзка с страна и общини и т.н, за осъществяването, на която е обезпечен непрекъснат обществен надзор “, приключват от „ Герена “.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР