Няколко хиляди евро на месец - това вече е по-скоро

...
Няколко хиляди евро на месец - това вече е по-скоро
Коментари Харесай

Догониха ли програмистите: Колко получава заварчик в Сърбия

Няколко хиляди евро на месец - това към този момент е по-скоро естествената заплата за заварчик в Сърбия, в сравнение с изключение. Причината е неналичието на фрагменти, написа белградският вестник " Блиц ".

Изданието се базира на информация от разгласи, в които ставката на час е сред 4 и 12 евро. При заплащане за направени часове и 40 часа работна седмица - а нормално се събират повече, умерено се изкарват сред 800 и 1100 евро, а при по-опитните и умели фрагменти - и повече.
 2.86 евро за час работа у нас: Какви са минималните заплати в съседските ни страни?
2.86 евро за час работа у нас: Какви са минималните заплати в съседските ни страни?

Възнагражденията в съседските ни страни не престават да са в доста разнообразни диапазони

При закрепена месечна заплата са всеобщи обявите за 1000 евро на месец плюс бонуси, като също така има работодатели, подготвени да платят и по 2000.

Има и причина за това - офертите за труд зад граница са обвързани с 2-3 пъти по-високи хонорари, написа вестникът.

Не е елементарно

Както " Блиц " отбелязва, заваряването не е лека работа, а също така и не може да се прави от всеки. Обявите в западната ни съседка изискват от претендентите да разполагат със документ, който удостоверява уменията им.

Той се издава от самостоятелна организация и за приемането му се изисква да се потвърдят съблюдаване на професионални стандарти, непрестанно практикуване на специалността и ангажимент за възстановяване на подготовката.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР