Няколко дни, след като усилено се заговори, че Килиан Мбапе

...
Няколко дни, след като усилено се заговори, че Килиан Мбапе
Коментари Харесай

Мбапе е категоричен: Омръзна ми от лъжи, оставам в ПСЖ

Няколко дни, откакто интензивно се заприказва, че Килиан Мбапе е неудовлетворен от ситуацията си в Пари Сен Жермен и упорства да бъде продаден през зимата, нападателят съобщи в прав текст, че не знае от кое място идват слуховете, само че те не дават отговор на истината. 

“Щастлив съм в ПСЖ и даже не съм си помислял да си потегли през януари. Нямам нищо общо с информациите, които се появиха преди мача с Бенфика. Самият аз бях шокиран. Винаги се намират хора, които да ме обвинят в едно или друго нещо, само че в съответната обстановка не съм забъркан по никакъв метод. В момента, когато този слух беше оповестен, аз към този момент спях, а най-близките ми бяха на мач на по-малкия ми брат. Виждайки какво се написа и разяснява, останахме в потрес. Предстояха обаче два значими мача, по тази причина едвам в този момент открих време да кажа, че това са погрешни информации ”, изясни Мбапе след успеха с 1:0 над Марсилия. 

По-рано майката на френския национал се оплака, че против сина й се води акция, целяща да го накара да напусне ПСЖ. 

Срещу Марсилия Мбапе не съумя да вкара гол, само че направи първата си асистенция за сезона и първа към Неймар от 6 месеца насам.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР