Няколко дни преди началото на новия сезон в Първа лига

...
Няколко дни преди началото на новия сезон в Първа лига
Коментари Харесай

След срещата на футболните босове с Борисов: МВР ще следи за купуване на футболни мачове и натиск върху съдиите

Няколко дни преди началото на новия сезон в Първа лига футболните босове на Левски, Лудогорец и ЦСКА - Георги Домусчиев, Васил Божков и Гриша Ганчев , организираха среща с министър-председателя Бойко Борисов.
Под основната дума „ феърплей “ се организира срещата в Министерски съвет. На нея участваха още Борислав Михайлов, основният прокурор Сотир Цацаров и шефът на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов. Най-важното, което е било взето като решение е клубовете от Първа лига да играят феърплей и да не натискат съдиите.
Маринов отхвърли да назове дали са говорили на срещата за уговорени мачове. Обясни, че министър председателят само е изискал да се начертае проект, който да пресича тази процедура. " Нашият фокус ще е да не се позволява пазаруване на мачове и напън върху съдии “, разкри вътрешният министър и в същото време отхвърли да назове дали Министерство на вътрешните работи има данни за заплашвани или бити рефери. " Познавате ме, приказвам единствено с обстоятелства, когато е регистрирано от Прокуратурата ", добави той.
А самата среща е била по самодейност на Бойко Борисов, като последната сходна бе през 2003 година, тогава по самодейност на Васил Божков.
А какво съобщи Борислав Михайлов след срещата и по-специално за телевизионните права - вижте в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР