Няколко часа след класирането си на Световното първенство по футбол

...
Няколко часа след класирането си на Световното първенство по футбол
Коментари Харесай

Тре крунур без време избра база за Мондиала

Няколко часа след класирането си на Световното състезание по футбол следващата година, националният тим на Швеция към този момент си е избрал база и тя е в черноморския град Сочи. Това заяви журналистката Анна Райден на своя профил в туитър, цитирайки техническия шеф на отбора Ларс Рихтe.

Намекна ли Златан за завръщане в националния?

По думите на Райден, базата се намира напълно покрай летището в Сочи, а хотелът е директно до подготвителната база. Така шведите няма да губят време в непотребни пътувания.

Какво се случи в съблекалнята на Швеция?

Лавината на Швеция потроши студиото на терена

Швеция приключи на 2-о място в група А на зона Европа, където беше и България. Тази позиция ги прати на бараж против Италия, който те завоюваха след 1:0 и 0:0.

Само три свободни места има за Световните финали, като те ще се разпределят в последните баражи. Единият е в зона Европа тази вечер сред Република Ирландия и Дания, а другите два са междуконтинентални: Нова Зеландия- Перу и Австралия- Хондурас.

От Европа към този момент са се класирали: Англия, Белгия, Германия, Исландия, Испания, Полша, Португалия, Русия (домакин), Сърбия, Франция, Хърватия, Швеция, Швейцария;

от Южна Америка: Аржентина, Бразилия, Колумбия, Уругвай;

от зона КОНКАКАФ: Коста Рика, Мексико, Панама;

от Азия: Иран, Република Корея, Саудитска Арабия, Япония;

от Африка: Египет, Нигерия, Мароко, Сенегал, Тунис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР