Някои връзки започват със срамежливи погледи и конфузни опити да

...
Някои връзки започват със срамежливи погледи и конфузни опити да
Коментари Харесай

Езикът на тялото разкрива истината за връзката ви

Някои връзки стартират със срамежливи погледи и конфузни опити да улавяне на ръцете. Други пък стартират бурно, като че ли тези двама души са дружно от години.

Ето какво разкрива езикът на тялото за връзката ви:

Всичко е наред. Вие се харесвате

Забелязвате, че сътрудникът ви ви гледа в очите и задържа погледа си по-дълго, в сравнение с се чака. Можете да бъдете сигурни, че той ви харесва.

Ако по време на диалог или разходка сътрудникът ви се пробва да обърне тялото си към вас, това значи, че има интерес към вас.

Ако жена има интерес към мъж, тя подсъзнателно се пробва да навежда тялото си към мъже, до момента в който държи гърба си изправен.

Мъжете в този случай се пробват да наподобяват по-силни и по-големи. По време на диалог от време на време се опират с ръка на стената на равнището на рамото ви, с цел да влязат в персоналното ви пространство.

Ако започнете да забелязвате, че ръцете ви се допират постоянно инцидентно или се появяват доста прашинки по облеклата ви, които би трябвало да бъдат почистени, можете да бъдете сигурни, че ползата към вас е висок.

Понякога може да забележите, че откакто каже някаква смешка, индивидът ви следи, с цел да види реакцията ви. Това е явен симптом на любов.

Обикновено мъжете рядко се умихват необятно. Ако забележите, че мъжът до вас непрекъснато е с необятна усмивка, бъдете сигурни, че си пада по вас.

Ако забележите, че някой е почнал да употребява същите жестове и думи като вас, това не значи наложително, че ви е почитател или че желае да ви нервира. Може би просто ви харесва и подсъзнателно ви копира.

Нещо не е наред. Трябва да поговорите

Ако се пробвате да кажете нещо на колегата си, само че забележите, че той отклонява диалога, като не ви гледа в очите, тялото му се отклонява от вас и се пробва да стои на разстояние, евентуално имате някакъв проблем, който би трябвало да обсъдите.

Когато вашата половинка се пробва да заобикаля интимността, целувките му стават бързи и " по табиет " и когато заспите се обръща с тил, това е тревога за връзката ви.

Ако всичките ви смешки биват посрещани с неискрена и напрегната усмивка, това значи, че не сте забавни на колегата си. Не бива да си губите времето повече.

" Блокирано " тяло по време на диалог, включващо кръстосани ръце и крайници, е причина да се замислите какво не е наред. Ако гласът на колегата ви е неясен, речта е объркана и постоянно гледа в земята, би трябвало да обърнете внимание.

Също по този начин би трябвало да се притеснявате, в случай че вашият човек не следва етикета- не отваря вратата, не ви оставя да вървите пред него и така нататък

Ако по време на разходка вие вървите откъм гърба, а вашият сътрудник не се обръща да види къде сте и не забавя крачка, вашите връзки стартират да се разпадат.

Хората, които обичат са склонни да се грижат за своя обичан. Ако вместо да обтегнат облеклата ви или да оправят косата ви, ви споделят, че сте рошави, да вземем за пример, време е да се замислите какво става с тази връзка.

Не забравяйте, че тези " признаци " не са решаващи. Те са просто сигнали, че нещо не е наред в връзките ви. Всичко може да се оправи.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР