Някои социално-обществени явления се завихрят като мексиканска вълна и така

...
Някои социално-обществени явления се завихрят като мексиканска вълна и така
Коментари Харесай

И Моника Люински се включи във войната с Бионсе

Някои социално-обществени феномени се завихрят като мексиканска вълна и по този начин е с текстовете на песни в последно време. Изпълнителят едвам е издал албум и се почва с редактирането. Така стана с Биносе преди дни, когато хора с церебрална парализа се наскърбиха на думата " спастичен " в песента " Heated " от новия й албум " Renaissance ". За същата дума преди месец корекции в свое парче направи и Лизо. Все отново всеки актьор има право на независимост и себеизразяване, и в случай че на някой не му харесва, подминава - той не е келнер да извършва поръчки.

И в този момент очевидно и Моника Люински е решила, че Бионсе е склонна да поправя творбите си и желае да махне текст от песента " Partition " от петия студиен албум на певицата, предава CNN. Там се загатва роклята на Люински, с която тя в действителност се прочу и светът разбра за съществуването й. Аферата сред президента Клинтън и тогава 22-годишната Люински в последна сметка докара до импийчмънт на Клинтън през 1998 година и доста полемики за злоупотребата с власт, предаде life.dir.bg.

През 2021 година Люински сподели на Джейк Тапър от CNN, че " това, което в действителност е значимо да запомним в днешния свят, е, че в никакъв случай не е трябвало даже да стигаме до място, където единодушието е под въпрос ". И продължи: " Така че беше изцяло несвоевременно това, което стана, тъй като той бе най-влиятелния човек, моят началник, на 49 години. Бях на 22, безусловно преди малко приключила колежа ", твърди тя и споделя, че с годините си дава сметка за доста неща.

Люински написа в Туитър откакто разбра за цензурата в " Heated ": " Хм, щом сме на такава вълна, време е и за " Partition ".

Това, за което в този момент се е подсетила Люински в песента на Бионсе, е следното:

We ain`t even gonna make it to this club

Now my mascara running, red lipstick smudged

Oh he so horny, yeah he want to fuck

He bucked all my buttons, he ripped my blouse

He Monica Lewinski`d all on my gown

Бионсе се съгласи да изтрие от песента си " Heated " думата " спастичен ", откакто имаше публичен митинг.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР