Някои смятат, че жените след 60 не се интересуват от

...
Някои смятат, че жените след 60 не се интересуват от
Коментари Харесай

Стилни образи на възрастните хора: какво да носят пенсионери всеки ден?

Някои считат, че дамите след 60 не се интересуват от това по какъв начин да наподобяват стилно. Пълна неистина! Те освен следват модата и познават трендовете на сезона, само че и интензивно сформират съвременни тоалети.

1. Жилетка

Жилетка – универсално нещо наесен. Ако стаята е прекомерно гореща, можете да свалите наметалото за няколко секунди. Когато избирате жилетка, обърнете изключително внимание на дължината. Високите дами ще носят модели midi и maxi, а дребните дами ще имат по-къси варианти. Комбинирайте жилетка с фешън дънки, лека тениска и боти от плосък велур.

2. Дънки

Тъмните дънки, които избират неоцветяващи цветове. Носете ги с черно-бял раиран джъмпер и светлосиво палто. Шал ще защищити гърлото от вятър и мраз. Носете просторна чанта за извършване на покупки със себе си и ежедневното ви облекло е готово!

3. Рокля

Рокля от черен бук наподобява безценен и доблестен. Носете изпод светлосиня риза в бизнес жанр, с цел да ви стопли. Тънко яке, чанта с мека форма и кожени ботуши ще се впишат съвършено в облекло. Не забравяйте за слънчевите очила, в случай че слънцето към момента грее във вашия град.

4. Пуловер

Това изображение ще бъде желано от дамите, които на всички места желаят да наподобяват презентативно. За да го повторите, намерете в дрешника си шоколадов пуловер с висок деколте, просторни панталони и ботуши с висок ток. Чанта в неутрална гама ще съдържа нужните неща и няма да притегли цялото внимание към себе си. Добавете кокетни обеци, в случай че сте привикнали да носите бижута.

5. Яке

Яке, напомнящо яке на сако, ще направи всеки отбор малко по-рокен и дръзки. Купете артикул от туид, в случай че се страхувате да експериментирате със жанр. Комбинирайте яке със снежнобяла риза и универсални дънки. Късата черна челса и дребна чанта ще бъдат заслужен извод за комплекта.

6. Тениска

Искате ли да се визиите? Купете тениска с провокативен принт. Розов блейзър и тъмни дънки със подгъв. Удобните обувки с пискюли няма да оставят краката ви да се уморяват през целия ден. Акцентите в изображението ще бъдат лека чанта, кръгли слънчеви очила и геометрични обеци.

7. Палто

Отдавна сме преставали да възприемаме блестящо палто като нещо екстравагантно и „ не за всички “. Сега може да се носи ден след ден без съмнение. Сребърни обувки и колие от перли ще създадат облеклото по-празнично.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР