Някои представители на зодиакалния кръг неволно стават пленници на своите

...
Някои представители на зодиакалния кръг неволно стават пленници на своите
Коментари Харесай

ТОП-5 на Най-неверните знаци на зодиака: 5. Везни…

 maxresdefault

Някои представители на зодиакалния кръг несъзнателно стават пленници на своите. Да  запазят верността си им пречи подобен фактор като датата на раждане, която е виновна за характера и особеностите на държанието.

Принадлежността на човек към несъмнено съзвездие е виновна   дори и за  неговия персонален живот. Всеки знак на Зодиак има свое мнение за честност и изменничество. Хороскопът за съгласуемост ще ви помогне освен да изберете най-подходящия сътрудник за цялостен живот, само че и вечно да плените сърцето му. Хората, очаровани един от различен, няма да си изневеряват, с изключение на, несъмнено, най-неверните знаци на зодиака.

Пето място

На пето място са  Везни, които толкоз мощно се нуждаят от естетика, че всевъзможни пукнатини и разочарования във връзката могат да ги принудят да търсят щастието си другаде. По хороскоп това е един от най-обидчивите и егоистични знаци, които не могат да търоят, когато вниманието на колегата не им принадлежи единствено на тях. Безполезно е да се чака помирение с тях. Вероятно Везни ще бъде първият, който ще напусне връзката, в която е зародил безпорядък, вместо да се опита да поправи нещо.

 невярност
Второ място

На заслуженото второ място със сребърен орден са очарователните Близнаци. Те въобще не са отговорни, че природата ги е дарила с незадълбоченост и неуловимост. Почти е невероятно да срещнете Близнаци, който няма да търси  нещо по-добро за себе си. Но в случай че можете да дарите на Близнаци цялостна независимост,  е малко евентуално той да премине линията на  флирта. Защото за тях няма нищо по-изкушаващо от най-забранения плод.

Първо място

Този знак на зодиака не се колебае да разрушава сърца. Да, става въпрос за енергийните вампири, които се хранят със слабостта на другите хора – Скорпионите. Те са необикновено сантиментални и имат някакъв тайнствен магнетизъм, който притегля хората.

Скорпионите обичат интриги, кавги, подиуми на ревнивост и, несъмнено, животинска пристрастеност, за която на драго сърце ще опишат на колегата си. Като предписание, представителите на този Зодиак се влюбват един път и вечно, само че в случай че ориста реши да раздели Скорпиона от любовта му, той стартира систематично да  отмъщава. За огромна изненада те в никакъв случай няма да ви простят  невярност, само че вие би трябвало.

Според астрологията има пет съществени аргументи за изневерите. В една връзка, в която няма място за мотиви за невярност, постоянно царуват любовта и хармонията. Предотвратявайте отрицателните събития преди да се появят, изключително когато сте свързани с най-неверните знаци на зодиака.

Още по тематиката:

Когато най-близките ни хора ни предизвикват болка….

 

Има и един подобен закон в  материалния свят:  Този, който ви подарява с най-вече благополучие, е в положение и  най-болезнено да ви нарани. Ние постоянно забравяме за това – или…

Цялата публикация

Това, което ви се коства, че е по този начин – в действителност не ви се коства. Точно по този начин е!

 

В  връзките е доста значимо да се ориентирате даже не по формалните признаци на благоденствие, а по личните си чувства. Нашият мозък, абсолютно, следи всичко, което се случва, и дори…

Цялата публикация

Кевин Томпсън: Единствената причина за всички разводи

 

Кевин Томпсън, специалист по фамилни връзки, споделя за това, което предизвиква разпадането на множеството сантиментални връзки. Убеден съм, че причина номер едно за всички разводи не е изневярата, не са…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР