Някои от най-успелите личности в света, разполагащи със солидни финансови

...
Някои от най-успелите личности в света, разполагащи със солидни финансови
Коментари Харесай

Известните и богатите днес, които са били бездомни преди да поемат по пътя към славата

Някои от най-успелите персони в света, разполагащи със солидни финансови положения не всеки път са имали толкоз нехаен живот. Те не са имали покрив над главите си, спали са в колите си и са били приютявани в домовете на свои другари. Носителите на награди " Еми ", " Оскар ", " Грами " и редица други самопризнания през днешния ден, са се борели, с цел да реализиран задачите си.

Business Insider споделя за някои от тях, които безусловно са извървели пътя от улицата до славата и са станали известни, с помощта на триумфите и гения си.

Звездата от " Джурасик свят " Крис Прат, прочут като Бърт Маклин, е живял във ван в Мауи, Хавай. На 19 години той взима еднопосочен билет до Мауи, Хавай от собствен другар и стартира да живее в микробус. Работил е минималните часове за седмица и непрекъснато се е събирал с другари. Случайно обаче Прат среща актрисата Райе Даун Чонг, която вижда неговия външен тип. Така той прави филмовия си дебют.

Режисьорът Джеймс Камерън е живял в колата си преди да продаде правата за първата част на " Терминаторът ". Когато е подписал договорката, той едвам е свързвал двата края. Тогава обаче за него парите не са били приоритет, а е желал да успее да режисира сюжет, макар ограничавания си опит. Когато е представял плана си за кино лентата, продуцентските компании са казвали, че харесват сюжета, само че не и концепцията. Така той не се отхвърля и продава правата на Гейл Анн Хърд за 1 $. А филмът печели 77 милиона $.

Джим Кери е живял в кемпер, а по-късно и в палатка в двора на сестра си. Той отпада от гимназията и дружно със фамилията си живее във ван, който е бил паркиран на разнообразни места в Канада. По-късно те се местят на палатка в двора на неговата сестра. Кери споделя, че тъкмо този сложен за него финансов интервал му е оказал помощ да развие възприятието си за комизъм.

Носителката на " Оскар " Холи Бери е живяла в подслон за бездомни в ранните си 20 години. Когато отпътува за Ню Йорк на 21 години да преследва фантазията си да стане актриса, тя е похарчила всичките си пари, а майка ѝ взема решение да не ѝ изпрати други. През този интервал Бери е живяла в подслон за бездомни хора. Тя признава, че тази част от живота ѝ я е научила да се грижи за себе си и да се оправя с всевъзможни обстановки.

Даниел Крейг, станал прочут с ролята си на Джеймс Бонд е спал на пейките в парк в Лондон. Актьорът е работил като сервитьор и е спал на пейки преди да стигне до сполучливата си кариера на " сътрудник 007 ".

Милионерът Крис Гарднър, който въодушевява сюжета за кино лентата " Преследване на щастието " е и бил безприютен, дружно с дребния си наследник. Той е преследвал кариера в региона на финансите, само че не е съумял да се осъществя и да изкарва положителни пари. Тогава брачната половинка му го напуща. Днес Гарднър е почитан преподавател и основен изпълнителен шеф на компанията за недвижими парцели Gardner Rich LLC.

Когато е била на 18 години, Дженифър Лопес е желала да стане танцьорка, само че това е било много надалеч от желанието на майка ѝ да отиде в лицей. Затова тя се изнася и спи на дивана в танцовото си студио.

" Бях бездомна, само че ѝ споделих, че това желая и би трябвало да върша ", споделя актрисата.

Тя стартира да танцува в Европа, а през днешния ден благосъстоянието ѝ съгласно Forbes възлиза на 28,5 милиона $.

След ранната гибел на бащата на Чарли Чаплин, неговата майка е настанена в клиника за ментално лекуване. Тогава Чаплин и брат му са били принудени да се оправят сами и да завоюват някакви приходи. Тъй като и двамата им родители са работели в шоубизнеса, те вземат решение да ги последват, а през днешния ден Чаплин е прочут като един от най-великите артисти на ситкомите.

Кели Кларксон е един от най-разпознаваемите гласове в американския шоубизнес. Въпреки триумфа ѝ, който стартира от нейното присъединяване във формата " American Idol ", тя е била бездомна в ранните си години като реализатор. След като апартаментът ѝ е изгорен при пожар, тя е живяла в колата си.

Стив Харви е живял в своя Ford Tempo от 1976 година цели три години преди да успее да пробие. Когато е прохождал като комик през късните 80 година на предишния век, някои от изявите му отпадат и по този начин той се озовава на улицата. Използвал е баните на хотели, бензиностанции и плувни байсейни прeди триумфът му с шоуто " Showtime at the Apollo ". /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР