Някои от най-добрите съвети, които някога съм получавала, са били

...
Някои от най-добрите съвети, които някога съм получавала, са били
Коментари Харесай

За живота, мъжете и любовта: 26 бащински съвета

Някои от най-хубавите препоръки, които в миналото съм получавала, са били от татко ми. Разбира се, аз не ги ценях и рядко ги взимах на съществено, до момента в който не пораснах. Тогава осъзнах, че в думите му въпреки всичко се крие същинска мъдрост.

Ето няколко бащински съвета, които всяка жена би трябвало да прочете:

1. Никой мъж не може да те прави щастлива всеки ден. Не е допустимо. Ако усещаш, че чашата ти е на половина празна, не можеш да очакваш, че мъжът до теб ще се старае постоянно да я цялостни.

2. Повечето мъже единствено ще те залъгват, че ще изпълнят празната ти чаша, с цел да могат да те имат за малко.

3. Научи се сама да пълниш чашата си.

4. Научи се да обичаш облика си в огледалото.

5. Не позволявай на никой мъж да промени същността ти.

6. Никога не сваляй стандартите си за мъже единствено тъй като се страхуваш да останеш сама. Просто бъди търпелива.

7. Чувствата на дамите не са по-различни от тези на мъжете. Ако в действителност го искаш – действай.

8. Представи си идеалния сътрудник. Ако искаш да привлечеш подобен човек в живота си, ти също би трябвало да работиш върху себе си.

9. Много постоянно във филмите слушам фразата „ Ти ме допълваш “ или „ Ти ме правиш цялостен “. Забрави за сходни нелепости.

10. Никога не позволявай на един мъж да те наскърбява и, несъмнено, не му позволявай да ти протяга ръка. Това не е същински мъж.

11. Избери мъж, който те обожава и се отнася с теб като с кралица. Истинският мъж се познава по дейностите, а не по думите.

12. Помни, че думите му отразяват това, за което се показва, а дейностите показват истинската му същина.

13. За да имаш сполучлива връзка, би трябвало добре да познаваш себе си.

14. Любимият ти също би трябвало е наясно със себе си.

15. Не бързай да се жениш и не се втурвай в нова връзка единствено тъй като се чувстваш самотна или нещастна. Поработи върху слабостите си и се научи сама да градиш щастието си.

16. Страхотният мъж няма просто да изпълни полупразната чаша, той ще накара чашата ти да прелее от обич.

17. Бъди уверена и се научи да бъдеш щастлива даже когато си сама. Забрави предразсъдъците и се научи да вървиш сама на кино, пътувай сама. Радвай се на себе си и свободата си.

18. Не се занимавай с момчета, които се опасяват да бъдат с същински дами. Просто не смъквай стандартите си поради някакви хлапаци.

19. Изчакай да наближиш 30, преди да се замислиш за брак. Ако осъждам по личния ми опит, би трябвало да ти кажа, че започнах да се усещам удобно в тялото си и осъзнах какво желая от живота едвам откакто навърших 30 година

20. Винаги работи върху връзката си. Не си мисли, че всичко е наред, в случай че не се карате и не спорите. Винаги има място за усъвършенстване.

21. Избери мъж, който също обича себе си.

22. Той би трябвало да е най-хубавият ти другар – някой, с който ти е прелестно просто да се размотаваш, да отидеш до магазина и така нататък

23. Голям плюс е да имате едни и същи занимания и ползи.

24. Веднъж попитах един мой другар, който се ожени за трети път – с какво тази е по-различна? Неговият отговор беше: „ За първи път в живота си, нямам самообладание да се прибера у дома. “ Понякога е тъкмо толкоз просто.

25. Намери човек, който желае да израсне с теб.

26. Бъди самостоятелна финансово и прочувствено.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР