Някои от най-добрите бармани с флеър умения у нас взеха

...
Някои от най-добрите бармани с флеър умения у нас взеха
Коментари Харесай

Бармани подхвърляха бутилки в оспорван конкурс на Черноморието

Някои от най-хубавите бармани с флеър умения у нас взеха присъединяване в надпреварата Sofia Flair Competition, провело се на нашето южно Черноморие. Конкурсът показа флеър умения в свободен жанр, а с изключение на да покажат опит и артистичност, участниците трябваше да миксират и по два коктейла.

Състезанието се организира с генералното спонсорство на водка FLIRT 5, за поддръжка на младите гении в барманската специалност.
Новата FLIRT 5 е с потвърдено рафиниран усет, минал през 5-кратна филтрация. Технолозите й са уверени, че дават опция за отпиване на концентрат с прелестен, пивък усет, който е освен неведнъж дестилиран, само че и изработен от суровина с екстра качество - особено селектирана пшеница от най-голям клас.

Съдиите на надпреварата следяха за нормалните неща като хореография на играчите, метод на подготвяне на напитките, синхрон с музиката, показване на спонсорите, техническо показване и други.

След напрегната борба победител в този кръг от Sofia Flair Competition стана румънецът Влад Тома, следван от неговия съотечественик Мокану Каталин и от българина Александър Стоилов.

„ Идеята за този конкурс е страхотна, тъй като ни даде късмет да проверим опциите си и да обменим опит с други млади бармани. Морската атмосфера и професионалната организация още повече допълват хубавото прекарване. Благодаря на журито за гласуваното доверие и давам обещание още доста и по-зрелищни изяви отсега нататък “, показа след успеха си Влад Тома.

„ Отдавна имаме концепцията за това съревнование, ето за какво съм повече от удовлетворен, че то се реализира. Благодарение на мощния ни екип и на поддръжката на FLIRT 5, организирахме събитие, което сподели уменията на млади бармани от страната и чужбина, и ги насърчи в развиването на професионална кариера. В допълнение, публиката получи ефектно шоу и доста положителни страсти “, сподели уредникът на Sofia Flair Competition Иван Атанасов.
Като част от конкуренцията, участниците показаха пред публиката по два коктейла. Барманите се надпреварваха в изработката на два микса. „ Flirtini “ се прави с FLIRT 5, мохито микс, захарен сироп и лайм, а „ Номер 5 “ се забърква от FLIRT 5, мохито микс, синьо агаве и лимон.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР