Някои от идеите му изглежда са изпреварили времето си, а

...
Някои от идеите му изглежда са изпреварили времето си, а
Коментари Харесай

Йосиф Спиридонов влиза в битката за кмет на Созопол с впечатляваща програма

Някои от концепциите му наподобява са изпреварили времето си, а други оферират новаторски решения, които ловко се съчетават с традициите 

Бившият длъжностен министър председател ген. Стефан Янев дойде в Созопол, с цел да заявява поддръжката си към претендента за кмет и листа на „ Български напредък “.

В морската община младата групировка вкарва в борбата за кмет забавна номинация, която може да се трансформира в изненадата на вота – Йосиф Спиридонов, почетен консул на Република Южна Корея.

Дипломатът ръководи сериозен бизнес, има и съществени контакти на високо държавно равнище в азиатската страна.

Йосиф Спиридонов отдавна се пробва да помогне със познания, контакти, опит и хрумвания на Созопол, само че споделя, че не е срещнал нужната поддръжка в локалната власт, което го е предиздвикало самичък да се впусне в тази борба.

Той в никакъв случай не е членувал в партия. Разкрива, че визията му за политиката е съвпаднала с тази на „ Български напредък “, а по концепцията го запалили Явор Жеков, който е мощното лице на БВ в Община Созопол и регионалният водач Стоян Грозев. Финалното решение взел след среща със Стефан Янев, който го убедил, че в случай че желае да промени Созопол, е нужно да влезе в политиката.

Йосиф Спиридонов е безапелационен, че преди всичко би трябвало да се загърбят персоналните и партийни пристрастия в ръководството на Созопол.

„ Дълги години общината е сцена на партийни борби, а не идейни, които пречат на развиването “, споделя той.

„ Един кмет или общински консултант е задължен да работи за жителите, да усъвършенства инфраструктурата и метода на живот. Не е належащо да режат лентички, да се вършат пиар акции, а да се работи и да се остави хората да те оценят по направеното “, безапелационен е дипломатът, който с екипа си е създал впечатляваща стратегия за ръководството на община Созопол.

Някои от концепциите, които Флагман.бг ще показа по време на акцията, наподобява са изпреварили времето си. Заради това и политически анализатори дефинират влизането на Йосиф Спиридонов в локалната политика като забавен ход, който несъмнено ще способства за развиването на общината.

Кандидатът за кмет на „ Български напредък “ предлага новаторски решения, които ловко се съчетават с традициите, с цел да се резервира достоверният дух на Созопол.

Йосиф Спиридонов упорства от ден първи идващият кмет на Созопол да изиска рибарския пристан от страната, която сега постанова непостижими такси за риболовците и е на път да откаже доста от тях, а с това да убие и обичайния занаят на града.

Друга негова концепция е отварянето на пристанището, което в този момент е паркинг, като пешеходна зона за отдих и събития с забавни кътове за най-запомнящите фотоси.



Сред главните му цели са разкриване на Рибарско учебно заведение на остров „ Св. св. Кирил и Юлита “, нова транспортна скица в град Созопол, разкриване на центрове за безвъзмездни първоначални прегледи във всички съставни селища, превръщането на остров „ Свети Иван “ в туристическа атракция и други.

„ Партията ни въпреки и нова има ясно лице и идеология. Ние сме другари и съидейници. Всеки от нас е постигнал нещо в живота си, само че това, което ни сплотява и прави екип, е желанието на всеки един от нас да способства за нашите съграждани и сънародници. Ние сме хора, които освен вършат разбор на проблемите, само че оферират решение “, сподели от своя страна националният водач на „ Български напредък “ ген. Стефан Янев, който посочи, че е горделив от кандидатурата на Йосиф Спиридонов в Созопол.

„ Преди време, когато се запознахме с господин Спиридонов, нямах изобщо концепция, че може да стане част от „ Български напредък “. Сега, стоешком тук до него, изпитват почит и почитание, че подобен човек като него, постигнал толкоз доста, ползващ се с голямо почитание измежду хората, е припознал нашата партия. Вярвам, че ще има триумф в Созопол “, сподели от своя страна регионалният водач на БВ за Бургас Стоян Грозев.

В листата №20 в Община Созопол участват мощни фигури от всички обитаеми места. Водач е претендентът за кмет Йосиф Спиридонов, втори е мениджърът Явор Жеков, третото място е за харизматичния строителен инженер Илиана Лулева. Следват Яна Николова, Веселина Узунова, Петя Лозкова, Христина Георгиева, Радослав Жеков, Николай Киряков и Златан Буналов.
 Йосиф Спиридонов е ръководител на фондация „ Свети Кирик Созопол “, фондация „ Созопол – обич и орис “ и неправителствената организация „ Култура, медии и връзки “  и от години предлага положителни хрумвания за развиването на общината, само че не среща задоволително поддръжка и това го накара да се впусне самичък в борбата за кметския стол и Общинския съвет  Лидерът на БВ ген. Стефан Янев дефинира номинацията на Йосиф Спиридонов за ужасно попадение и поддържа мощната листа с претенденти за общински съветници  Явор Жеков и част от претендентите за общински съветници на " Български напредък "
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР