"Някои казват, че сме партия на статуквото – всеки един

...
"Някои казват, че сме партия на статуквото – всеки един
Коментари Харесай

Борисов: Не знам защо Нинова се радва все едно ще управлява

"Някои споделят, че сме партия на статуквото – всеки един минал ден излиза наяве, че тези няма да създадат държавно управление. Пълна неистина и машинация: проведено го вършат с цел да може в този момент да актуализират бюджета и да изхарчат и останалите пари ", разяснява водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов в Перник.

"Най-важният политически закон на едно държавно управление, е бюджета. Там би трябвало да има пари за всичко. Кой ще поеме политическата отговорност, когато следващата година не могат да се съберат пари – къде ви е политическата отговорност, бе? ", попита Борисов.

"Половин милиард лв. отиват за избори – била скъпа демокрацията – скъпа е, само че по тази причина се вършат всевъзможни обединения – на малцинства и прочие За страдание това, което виждам след вчерашното изявление на Трифонов, не е това, за което би трябвало да му се търси отговорност. Напротив, заслужава възторженостти за силата на духа – след интервенции всеки от нас е ходил с патерици, и други Като е споделил, че няма да взе участие в държавно управление, не знам за какво Нинова – като е взела мандат, се радва все едно ще ръководи. Днес тя потегля на този мандат – какви старания и какви диалози ще вършат? Ще вършат – да изтупат още 10 дни да могат да създадат всички гадни неща, които ще се отразят на идващото държавно управление ", сподели още той.

"Безумие е да не се създадат избори 2 в 1. На нас преференциално ли ни беше да създадем референдума на Слави – цената беше 50 милиона, а и политически не ни беше преференциално. Сега те желаят да минем половин милиард за избори, единствено и единствено да завоюва Радев. Видяхме какво могат да вършат. И се удивлявам като кажат "успешното служебно държавно управление " – цялостен провал в опазването на здравето, защитата, финансите, стопанската система, - къде са 500-600 вложители, които обещаваха ", собави някогашният министър председател.

"Ще се учудя, в случай че Нинова почне да договаря, откакто водачите на три партии й споделиха, че няма да я поддържат. А Трифонов през вчерашния ден призна, че както и мен ме наобикаляха преди време, всички в този момент са му ходили в офисите да се молят и да му коленичат, и когато той е отказал, излизат против него. Стана факт, че задкулисието е в големи размери, а сякаш те се бориха против него. Ние разбрахме ли по кое време Христо Иванов е ходил при Слави Трифонов, или по кое време Мая Манолова е ходила там? Нали всичко щеше да е транспарантно? Едва нощес разбрахме, че Асен Василев и Кирил Петков са се молили за постове – няма неприятно, просто го направете обществено, а не по този начин подмолно, сподели още водачът на ГЕРБ, представен от БГНЕС
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР