Някои жители на Москва твърдят, че цените на яйцата са

...
Някои жители на Москва твърдят, че цените на яйцата са
Коментари Харесай

Притеснение в Русия, тъй като цените на яйцата скочиха преди празничния сезон

Някои поданици на Москва настояват, че цените на яйцата са се удвоили, до момента в който Русия продължава да се бори с непрекъснатата инфлация и западните наказания.

Растящите цени на яйцата, на фона на висока инфлация и стопански наказания, тревожат съветските управляващи, изключително откакто яйцата са алегорична и централна съставна част на празничния сезон.

Кремъл упорства от месеци, че Русия безстрашно се съпротивлява на редицата ответни ограничения, наложени на страната, откогато стартира пълномащабната си инвазия в Украйна през февруари 2022 година, акцентирайки напредък, който скочи до 5,5% през третото тримесечие, спрямо -3,5% по същото време през 2022 година

С наближаването на президентските избори през март 2024 година, които се чака да удължат още един път мандата на Владимир Путин, управляващите са още по-решени да предадат оптимистично обръщение.

Руските консуматори в затруднено състояние, защото високата инфлация продължава. Русия утвърждава рекордни разноски за своите военни в само че...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР