Някои жени мечтаят цял живот да се видят като булки,

...
Някои жени мечтаят цял живот да се видят като булки,
Коментари Харесай

Случи се за трети път! Огромна радост за певицата Роксана СН...

Някои дами мечтаят цялостен живот да се видят като булки, а други обличат бялата рокля повече от един път. Такъв е казусът и с фолк звездата Роксана, която беше за трети път младоженка.

Този път изпълнителката мина под венчило с сътрудник, който дава благо и драго за нея. Именно тя му подала ръка на доста по-младия артист да навлезе в дебрите на чалгата.

Роксана има един провален брак, след което се венча за обичания си Александър и го подари със наследник. Сега облече бялата рокля за трети път, само че в този момент единствено за фотосите на видеоклип. Такъв е сюжета в най-новото видео на артиста, защото песента е отдадена на неговата колежка, която преди няколко години му подава ръка и прави дует с него.

Оттогава насам двамата реализатори са обмисляли и други взаимни планове, само че до публична премиера не се е стигало. Тъй като песента „ Роксана “ е отдадена точно на гласовитата певица, напълно разумно е било Синан да я предложения да изиграе основна роля във видеото.





„ Песента е по моя музика и текст. Нямаше метод да не поканя Рокси да взе участие във видеото. Много се веселя, че тя се съгласи, макар че първоначално ѝ беше малко неловко, че е я възпявам в песента. “ – споделя той, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР