Някои хора се раждат с, а други придобиват в съвременното

...
Някои хора се раждат с, а други придобиват в съвременното
Коментари Харесай

Уроките водят до главоболие, безсъние, апатия и неприятности, но има начин да се отървете от тях

Някои хора се раждат с, а други получават в актуалното все по-материализиращо се и профанизиращо се общество, личностни недостатъци и пороци като: злоба, ненавист, ревнивост, коравосърдечие, жестокост… Тези пороци образуват така наречен поле на Раджа-Тама вибрациите, които са носители на негативна сила, въздействаща директно върху духовния мир на хората, а оттова – влияеща на тяхното здраве и благоденствие. Именно процесът на засягане – волно или несъзнателно – от Раджа-Taмa вибрациите на друго лице се назовава урочасване. Уроки се провокират нормално от хора най-често с „ неприятни очи “, т.е. притежаващи мощно съсредоточена отрицателна сила, която доближава даден „ обект ” и му повлиява негативно.

Парадоксално, допустимо е някой с „ неприятни очи “ да ви се зарадва най-чистосърдечно какъв брой сте красиви и сполучливи, само че в същото време излъчената от очите му неприятна сила ще ви се отрази зле, причинявайки ви душевен и физически дискомфорт. За присъщи признаци, че сте били урочасани, се смятат: мощно главоболие, бърза отмалялост, унесеност, незаинтересованост, нервност, честа промяна на настроението, общо неразположение, както и неуспех във всяко едно ваше начинание. Разбира се, такива признаци биха могли да значат, че страдате от някакво повече или по-малко съществено заболяване, тъй че или би трябвало да се подложите на съществени медицински проучвания, или би трябвало да установите дали в действителност сте урочасани. Ето един самобитен тест да ревизирате „ имате ли уроки “ и в случай че имате, по какъв начин да се избавите от това злополучие, тъй като уроките могат да имат извънредно рискови последствия – зависи от силата на „ неприятната “ сила и възприемчивостта към нея на облъченото лице.

Така че, доста значима е вътрешната настройка – мислете постоянно положително и вярвайте, че нищо неприятно няма да ви се случи; поставете въображаема стена сред вас и лицемерния събеседник и приключете диалога си с него допустимо най-бързо! Ето в този момент и самия тест. Вземате стъклен буркан, напълвате го с вода и в нея изсипвате едно строшено прясно яйце; лягате в леглото, поставяте буркана колкото се може по-близко до главата си и оставате по този начин в продължение на няколко часа.

След това гледате в буркана и – в случай че яйцето е останало в първичното си положение, както е било при стартирането му във водата, то не сте урочасани; в случай че обаче, от белтъка са се проточили влакна или/и жълтъкът наподобява като затулен, то сте „ имали уроки “, само че яйцето към този момент е изтеглило отрицателната сила от вас. Повторете процедурата и на идната вечер, с цел да сте сигурни, че казусът ви е решен. Добре е да напръскате себе си и вашите близки, както и дома си (без сервизното помещение) със светена вода. Описаният метод е потвърдено ефикасен, тъй че го използвайте без съмнение и при минимум подозрение от урочасване!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР