Някои гръцки магазини ще трябва да затварят по-рано от днес

...
Някои гръцки магазини ще трябва да затварят по-рано от днес
Коментари Харесай

Гърция намалява работното време на някои магазини

Някои гръцки магазини ще би трябвало да затварят по-рано от през днешния ден до 4 октомври, обявиха управляващите, налагайки нови ограничавания на фона на нарастване на случаите на ковид в региона на Атина и други елементи в страната, заяви " Ройтерс ".

Премиерът Кириакос Мицотакис прикани гърците да се придържат към носенето на маски и спазването на обществена отдалеченост, с цел да оказват помощ да се избегне втора всеобща изолираност, която би имала " трагичен резултат " върху стопанската система, съобщи Нова телевизия.

Заместник-министърът за отбрана на жителите Никос Хардалиас съобщи, че будките, минимаркетите и магазините за вино ще бъдат затворени от среднощ до 5 часа сутринта в Атина и други региони с високо равнище на заразяване, в това число островите Лесбос и Миконос.

Аптеките и бензиностанциите са изключени от новите ограничения. Здравните управляващи в страната оповестиха, че през последното денонощие са доказани 286 нови случая на COVID-19. Повече от половината от тях са в региона Атика, включваща столицата Атина, където живее една трета от популацията на страната. Общият брой на доказаните случаи от февруари доближи 16 913. Регистрирани са още три смъртни случая, с което броят на жертвите набъбна до 369 души.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР