Някои главоноги, като октоподи и калмари, са дошли на Земята,

...
Някои главоноги, като октоподи и калмари, са дошли на Земята,
Коментари Харесай

Учени: Октоподите не са земни същества, дошли са от Космоса

Някои главоноги, като октоподи и калмари, са пристигнали на Земята, като са паднали върху нея – замръзнали. Това настояват учени в обява в списанието " Прогрес в биофизиката и молекулярната биология ", озаглавена " Причината за камбрийската детонация - земна или галактическа? ", в която се изследва произходът на живота на земята, написа BGR.

Животът на Земята е почнал с помощта на дъжд от ретровируси, който безусловно е паднал върху нея от космоса. След това тези ретровируси вмъкват нови ДНК последователности в земните геноми, което е довело до спомагателни генетични разновидности, написа в публикацията, съобщи БГНЕС.

Авторите на публикацията споделят, че октоподите и други същества са с биологични черти, произлезли от „ някакъв тип предходен живот “.
 {{ otherArticle[0].article.title }}
Необичайна примес с наличие на химичния детайл въглерод, о...

" Не може да се изключи опцията замразените яйца от калмари и/или октопод да са пристигнали в кубове с лед преди стотици милиони години “, настояват те.

Тезата, че животът е почнал някъде другаде, а не на Земята, не е нова.

През 2018 година Стивън Флайшфрезър теоретизира, че за вездесъщността на семето на живота в Космоса се приказва в антични времена. Това обаче е първият път, когато учени действително настояват, че октоподите са пристигнали от космоса.
 {{ otherArticle[0].article.title }}
Избухването на пандемията докара до опасения по отношение на епидемиологичната сигурност, като някои учени д...

Кийт Бавърсток, академик от Университета на Източна Финландия, който прегледа публикацията, сподели, че има доста доказателства, които вършат тезата, че октоподите са извънземни, изцяло допустима.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР