Някои (Ford) се отказаха от малките коли, други (всички) се

...
Някои (Ford) се отказаха от малките коли, други (всички) се
Коментари Харесай

Fiat спират да произвеждат... сиви коли

Някои (Ford) се отхвърлиха от дребните коли, други (всички) се отхвърлиха от дизеловите коли, само че има и такива, които се отхвърлят от... сивите коли. Точно такава е посоката, по която поема Fiat. Легендарният италианския авто бранд към този момент ще сложи акцент върху ярките цветове и целия Dolce Vita жанр на живот, с който свързваме Апенините.

Контекст : Сивото е най-популярният цвят за нови коли във Англия, демонстрират данните на търговците и производителите на МПС на Острова. Една от четири е боядисана по този метод.
 Stellantis пуска на пазара
Европейски авто производител пуска на пазара " наличен елетромобил " следващата година

Каква е цената?

Собственикът на Fiat- Stellantis, обаче поема риска да спре да предлага този цвят, като явно се пробва да нарежда италианския бранд в по-голяма степен към младежката и дамската публика.

Детайли : " Нарушихме разпоредбите - взехме решение да спрем да произвеждаме сиви коли Fiat. Това е предизвикателство, което трансформира пазара и задачата му е да затвърди водачеството на Fiat като марка на насладата, цветовете и оптимизма. Италия е страната на цветовете и, от през днешния ден, това важи и за Fiat ", декларира изпълнителният шеф на италианския бранд Оливие Франсоа.
 Fiat ще създава единствено електрически автомобили след инвестиция от $35 милиарда
Fiat ще създава единствено електрически автомобили след инвестиция от $35 милиарда

От 2027 година

Прессъобщението е съпроводено и с видео, в което мениджърът влиза в ролята на Джеръми Кларксън от Top Gear - качва се на сив Fiat 600e, който с кран е потънал в оранжева багра. Разбира се - на фона на идилична италианска крайбрежна конюнктура.

Какво следва: Колата от видеото - електрическият фамилен автомобил FIAT 600e, ще бъде показана публично на 4 юли.

Тя, както и останалата част от портфолиото на марката, ще се оферират в цветове, чиито наименования е релативно мъчно да бъдат по-италиански: Gelato white, Sicilia orange, Paprika orange, Passione red, Blu Dipinto di Blu, Italia blue, Venezia blue, Rugiada green, Foresta green, Rose gold и Cinema black.
 Снимка 624032
Източник:

От друга страна : С отхвърли от един от най-популярните " съществени " цветове, Stellantis явно рискуват позицията на Fiat измежду корпоративните и държавните консуматори. Те очевидно се чака да си харесат нещо от Alfa Romeo, Citroen, Peugeot, Opel или някоя друга от 16-те марки на компанията, които са от ден на ден и повече основани на общи платформи.

Освен това, модел като Tipo просто наподобява необичайно в някой от по-пастелните тонове.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР