Някои евреи, живеещи в Лос Анджелис, Калифорния, се борят да

...
Някои евреи, живеещи в Лос Анджелис, Калифорния, се борят да
Коментари Харесай

Евреите в Лос Анджелис се страхуват от окачването на декорациите за Ханука при сегашния климат: „Могат да дойдат да изгорят всичко“

Някои евреи, живеещи в Лос Анджелис, Калифорния, се борят да решат по какъв начин желаят да честват Ханука тази година, изразявайки угриженост, че декорациите по домовете им може да провокират реакция от страна на антисемитите по време на войната Израел-Хамас.

Адам Кулберш, който живее в Студио Сити, сподели пред LA Times, че не е знае по какъв начин да изясни на шестгодишния си наследник Джак тежкото състояние на евреите вследствие на продължаващия спор, признавайки, че менората може да докара до нежелано внимание.

„ В момента има злобни хора, които желая да правя подли неща ", сподели Кулберш на сина си. „ Моята задача номер едно е да ви вардя в сигурност и няма да окачваме украшения. “

Един магазин в Холивуд Хилс постави завършек на 30-годишна традиция, когато притежателят избра да не демонстрира огромен менора, базирайки се на опасения от тормоз или вандализъм.

Някои основани в Лос Анджелис евреи показаха угриженост по отношение на окачването на украшения в ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР