Някои двойки живеят щастливо един с друг, въпреки че изглеждат

...
Някои двойки живеят щастливо един с друг, въпреки че изглеждат
Коментари Харесай

4 двойки зодии, които не са подходящи един за друг, но са щастливи заедно

Някои двойки живеят щастливо един с различен, макар че наподобяват изцяло несъвместими. Астролозите сформираха лист с 4 двойки зодии на такива странни сантиментални съюзи.

Овен и Телец
5-те зодии, които се нуждаят от повече персонално пространство във връзката
Силната потребност от пространство в една връзка не всеки път значи, че сътрудникът ви към този момент не ни желае. Някои зодии се задушават в връзки,...
Прочети повече
Овните са доста импулсивни. Техният метод на живот може да се опише с думата „ безпорядък “. Телците водят обмислен живот, ценят комфорта и спокойствието. На доктрина представителите на огъня и земните детайли не би трябвало да се схващат дружно, само че въпреки всичко постоянно се сближават. Такива двойки постоянно се карат, само че това, за изненада на мнозина, не им пречи да останат дружно.

Лъв и Скорпион

Представителите и на двата знака на зодиака са мощни, енергични и целеустремени. Връзката им припомня за безпределно съревнование – от време на време даже в борби без правила. Понякога водата побеждава огъня, от време на време пламъкът побеждава водната буря, само че борбата все си продължава.

Везни и Риби
6-те двойки зодии, които в никакъв случай няма да имат общо бъдеще
Може да наподобява, че взаимният живот е превъзходен завършек на всяка връзка. Често си представяме сантиментална идилия, макар че действителността мо...
Прочети повече
И Рибите, и Везните обичат да мечтаят и да се реят в облаците. За мнозина е шокиращо, че и двамата се занимават главно с построяването на въздушни крепости, без да се замислят кой ще дава отговор за реализирането на всички хрумвания. Самите Везни и Риби се усещат много удобно.

Козирог и Козирог

Козирозите се отличават с невиждано неизменност и даже непримиримост. Ако стартират да се състезават между тях в една и съща кола, тогава тази борба заплашва да стане доста яростна. Това постоянно се случва: Козирозите постоянно се карат между тях, само че се схващат и без думи. В резултат на това явно се схващат, с цел да останат все дружно.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР