Някои дизайнерски решения изглеждат много привлекателни в шоурумите на магазините

...
Някои дизайнерски решения изглеждат много привлекателни в шоурумите на магазините
Коментари Харесай

19 страхотни решения, които хората използват при обновяване.

Някои дизайнерски решения наподобяват доста привлекателни в шоурумите на магазините и на страниците на лъскави списания. Но в действителност доста от тези неща се оказват извънредно неуместни в всекидневието. И те изискват повече грижи и внимание, в сравнение с техните елементарни и евтини сътрудници.

Казвам се Мария и към този момент съм минал през няколко ремонта и премествания. Специално събрах всички неточности, които аз и моите другари допуснахме при планирането на интериорната украса на къщата. Може би грешките ми ще оказват помощ на другите да избегнат проблемите, свързани с тези красиви хрумвания.

Дървен плот в кухнята

Изглежда ужасно, само че самият материал има темперамент. Сокът от боровинки, плодовата напитка и други питиета с ярки цветове се всмукват, само че е съвсем невероятно да се отстранен тези петна.

Мраморна маса

Привлича всевъзможни петна. И тогава е невероятно да ги изтеглите. В резултат те също ни разубедиха от сходно придобиване. Каза, “Просто плюеш и покриваш тази маса с завивка. ”

Стъклокерамична плоча

Всяка капка вода, сос или лой безнадеждно ще съсипе външния тип. И в случай че не е толкоз мъчно да се почисти електрическата, тогава към газовите горелки се образува резистентен пласт от въглеродни отлагания.

Дървени панели на вградени уреди

Тези панели са сложни за разчистване. Ако петна елементарно се изтриват от повърхността на елементарен ледник или съдомиялна машина, тогава дървеното покритие изисква повече внимание. И потреблението на специфични препарати. Например вратата на нашия ледник е покрита с мазни пръстови отпечатъци, които са се изяли в едно дърво.

Кухненска престилка от бяла плочка

Всички мазни петна и маслени пръски се виждат на бялата лъскава повърхнина. Така че плочките би трябвало да се избърсват няколко пъти дневно.

Тъмна кухненска мивка

Не се изкушавайте да инсталирате черни кухненски умивалници, керамика или неръждаема стомана: мъчение за избърсване. На такива артикули остават зацапвания и петна след всяка приложимост. Това в най-хубавия случай е леко досадно. Ако в действителност изберете сходна мивка, тогава композитната е по-добра.

Висящ тиган рафт

Напоследък селският жанр на интериорна украса се радва на всеобща обич. Един от детайлите му е провесен рафт за тиган. На фотосите този дизайн наподобява добре, само че не носи особено практическо натоварване. Освен това бързо се покрива с пълен пласт прахуляк, паяжини и е неловко да се почиства.

Хладилник от неръждаема стомана

Специално наслаждение са кухненските уреди от неръждаема стомана. Подходящ единствено за доста спокойни и сдържани хора. Всяко допиране оставя пръстови отпечатъци на повърхността. Така че би трябвало да го избърсвате няколко пъти дневно.

Бар столове

Изборът на подобаващите бар столове не е елементарен. Регулируемите по височина модели са много комфортни за огромно семейство, защото могат да се контролират по височина. Но те не са подобаващи за хора с огромни конституции. Голямото тегло е нездравословно за столовете и механизмът бързо се скапва. Тествано на личния ни опит.

Черни плочки в банята

Черното е на мода в наши дни. Това важи и за баните. Но черните лъскави плочки към момента са наслада. Върху него ясно се вижда прахуляк (както обаче на бяло). И всяка капка вода оставя следи и петна. Следователно, след всяка водна процедура, би трябвало да избършете повърхностите на изсъхнало. Или се примирете с мръсотия.

Черен сместител

Черните кранове, душ главите и плотовете са най-вече просто боядисани артикули. И с течение на времето черният пласт ще се износва. Освен това е неравномерно: в началото боята ще изчезне на тези места, които са изложени на интензивно механично напрежение.

Вградени кранове

Смесителите, вградени в стените в банята, наподобяват забавни, само че на процедура са неуместни. В случай на произшествия или течове, част от стената ще би трябвало да се отвори, с цел да се в профил счупването. И по-късно го затворете още веднъж.

Цветна мивка

Когато банята беше ремонтирана, аз се влюбих в синята мивка с цялата мощ на душата си. Исках нещо блестящо и извънредно. Мивката изглеждаше в действителност хубаво. Точно досега, в който взех решение да си измия зъбите. След тази хигиенична процедура лиши още няколко минути измиването на продукта от пастата за зъби.

Дървен таван в банята

Друга неточност, която направихме, беше дървеният таван в банята. Струваше ни се, че той ще добави уют в стаята. Уви, дървото и влагата не се смесват добре. Следователно, качулката към този момент работи непрекъснато в стаята – тъй че повърхността да не обраства с мухъл. В противоположен случай ще би трябвало да извършите нов ремонт.

Един комутатор за качулка и светлина

Качулката е нещо, което би трябвало да бъде премислено авансово. Приятели инсталираха светлината и качулката в банята на един ключ. И механизмът се оказа много мощен. Друго стеснение е, че също е невероятно да се включи аспираторът, с цел да се проветри помещението и да се изключи светлината.

Висулки

Нощните лампи наподобяват скучно и познато решение. Но модерните висящи дизайни имат своите дефекти. Ако спестите на кабела, той ще наподобява нехаен. Самият проводник няма да се изправя под тежестта на патрона. Освен това, в случай че го поставите погрешно върху тази структура, ще си блъскате главата от самото начало.

Дървено палетно легло

Някои от известните в последно време хрумвания са положителни единствено на пръв взор. Това включва легло за палети. Това е много банален дизайн и наподобява, че даже начинаеща майсторка на игла може да се оправи. Но в случай че дървото в началото не бъде обработено и импрегнирано със специфични съединения, то ще се трансформира в чудесно място за напредък на плесен и мухъл.

Ролетни порти

Влюбихме се в необикновена библиотека. Стъклените порти в него се издигаха и прибираха, търкаляйки се на ролки. Оказа се, че дизайнът е чисто украсителен, т.е. колкото по-рядко отваряте подобен долап, толкоз по-добре. Стъклените порти от самото начало се пробват да паднат, да оставят под друг ъгъл или да се забият компактно. Сега има красиви, само че рядко четени томове.

Дюшеме

Отдавна мечтаех за дървено поле. Екологични, красиви и най-важното от епохи. Избрахме 2 цвята: мрачен за хола, ярък за спалнята. Дъските не бяха евтини, само че знаехме, че явно ще устоят по-дълго от ламинирания паркет. Но подът беше придирчив. На мрачно непрекъснато се показваха драскотини. На ярката светлина се виждаха даже водни петна. Веднъж сложих сушилня с долни дрехи – и в този момент дълги години „ се удивлявам “ на тези разводи.

Какви неприятни хрумвания за дизайн имате?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР