Някогашният суперталант Матея Кежман вече се изявява като футболен агент

...
Някогашният суперталант Матея Кежман вече се изявява като футболен агент
Коментари Харесай

Ах, това сръбско самочувствие: Имали по-добър от Погба и Лампард

Някогашният суперталант Матея Кежман към този момент се изявява като футболен сътрудник и съставлява друга изгряваща звезда - Сергей Милинкович-Савич.

И го съставлява сносно. Кежман даде обстойно изявление за сръбските медии, в които разгласи, че капацитетът на Милинкович-Савич е необикновен и не след дълго той ще е претендент за Златната топка.

"Когато Сергей дойде в Италия, всички го сравняваха с Пол Погба. Аз почитам Пол, само че съгласно мен Сергей има по-големи качества от Погба, " съобщи Кежман.

"Само за половин година той прогресира необикновено в Лацио. Ако успее да се размине с травми, той може да стане най-съвършеният футболист в света. Той е мощен, висок, само че също по този начин техничен и тактически образован. Сергей обработва топката като бразилец, а в някои връзки ми припомня Зинедин Зидан, " не спря до такава степен Кежман.

"В сегашния миг даже, Милинкович-Савич е най-полезният полузащитник в Европа. Аз съм играл с Ариен Робен, Франк Лампард и други такива футболисти, само че Сергей може да ги размине всичките, в случай че продължава в този дух. Скоро той може да е и кандидат на Златната топка ", добавя Кежман пред Mozzart Sport.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР