Някога правило ли ви е впечатление специфичната миризма, която се

...
Някога правило ли ви е впечатление специфичната миризма, която се
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво ще се случи, след като запалите дафинов лист в дома си

Някога предписание ли ви е усещане характерната миризма, която се усеща в йога студиата? На такива места нормално се практикуват фумигация. Този обред доста прилича ритуала с тамян.

Днес обаче ще ви разкажем малко повече за дафиновите листа и за какво в действителност е целесъобразно понякога да ги палите в дома си.
Защо да палим дафинов лист в дома си?
Всички знаем, че дафиновите листа съумяват да овкусят ястията по необикновен метод. Те им придават почерк, който няма аналог. Освен в кулинарията обаче тази билка намира приложение и в козметичната сфера. Участва при изработката на голям брой, кремове, лосиони и доста други артикули.

Пъхнете това сред банкнотите в портфейла и бъдете в очакване за финансово богатство
Всеки от нас познава една от най-разпространените подправки в кулинарията, а точно дафиновият лист. Освен, че ухаят необикновено, тези л...

Какво обаче е нейното деяние, когато приказваме за домашната конюнктура? Именно това следва да научите в този момент.

Ако сте прекомерно изморени от дългия и претрупан работен ден, не се чувствате добре, настроението ви е изчезнало или имате някакви други признаци, можете доста елементарно да си помогнете. От вас се изисква да бръкнете в шкафа с подправки, да си отделите 2-3 дафинови листа и да ги запалите върху повърхнина, за която сте сигурни, че не е запалима. Алуминиевата тава е съвършена за това.

Напуснете стаята и след 10 минути се върнете още веднъж. Ще усетите нетипична миризма, която извънредно доста ще помогне на мускулите и на мозъка ви да се провиснал. Почти за секунди ще забравите за напрежението и напрежението, които са били във вас. Ще се почувствате спокойни и ще можете доста по-лесно да се концентрирайте върху дилемите си. Когато приключите с ритуала, не забравяйте да изхвърлите пепелта.

Палете си 2-3 дафинови листа, постоянно когато усетите стрес и напрежение да ви изпълват. Ароматът им ще ви помогне елементарно да се справите с това неприятно чувство!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР