„- Някъде четох, че ако не правиш секс цяла година,

...
„- Някъде четох, че ако не правиш секс цяла година,
Коментари Харесай

Какво ще се случи с тялото ви след една година без секс?

„ - Някъде четох, че в случай че не правиш секс цяла година, можеш още веднъж да станеш девствена.

- Много опитна девица ще дойдеш “.

Това е диалог сред две актриси от сериала „ Сексът и градът “. Определено и двете имат възприятие за комизъм, както и сценаристите на продукцията.

Всъщност някой от вас питал ли се е какво в действителност ще се случи с тялото ни, в случай че решим да го лишим от секс в границите на година.

Оказва се, че последствията са меко казано неприятни и доста съществени. Направо не е за поверие какво действително ще се случи с тялото ни. Сега ще хвърлим повече изясненост и сме уверени, че в никакъв случай няма да допуснете да останете толкоз време на изсъхнало.

Проблеми с ерекцията

Дългосрочното самоограничение е доста рисково за мъжете. Поради неналичието на полова интензивност се усилва рискът от еректилна дисфункция. С други думи, в случай че тялото е привикнало да се сдържа, то възбудата просто към този момент не идва. Преждевременната еякулация след дълга пауза е най-малкият проблем.

Намалено самочувствие

Мозъкът реагира на неналичието на секс, като възприема неналичието на фамилиарност като сигнал, че човек към този момент не е по този начин прелъстителен за останалите.

Именно тогава се срутва самочувствието и се изпада в меланхолия.

Лекарите споделят, че спермата е натурален антидепресант, оказва помощ за възстановяване на настроението при мощния пол.

32% от дамите полудяват, като чуят тази фраза в леглото

Повишен риск от рак на простатата

Американската урологична асоциация е провела изследване, резултатите от което сочат, че мъжете, които не водят задоволително постоянен полов живот, са по-склонни да развият рак на простатата.

Проблеми със съня

Дори психолозите са срещу продължителното самоограничение. Те имат вяра, че неналичието на секс в продължение на една година или повече предизвиква отчуждение сред сътрудниците, понижено либидо и нарушен режим на съня.

Това даже може да промени наличието на сънищата ви.

Хората, които не вършат секс дълго време, сънуват доста по-често еротични подиуми. В същото време стартират от време на време да бъркат действителността със съня и стартират да се любуват, до момента в който действително не са в будно положение.

Според специалисти неналичието на секс даже понижава продължителността на живота.

Това е по този начин, тъй като намаляването на половата интензивност води до увеличение на аминокиселината, наречена хомоцестин. Той поврежда стените на кръвоносните съдове и това води до развиването на атеросклеротични плаки.

Това пречи на естественото напредване на алените кръвни кафези, което от своя страна води до тромбоза, инфаркт или инсулт, написа jenata.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР