Някъде бях чела, че лицето на Джулия Робъртс е по-разпознаваемо

...
Някъде бях чела, че лицето на Джулия Робъртс е по-разпознаваемо
Коментари Харесай

11 филма с Джулия Робъртс, които може би не сте гледали, а трябва

Някъде бях чела, че лицето на Джулия Робъртс е по-разпознаваемо и от етикета на Coca-Cola. Не знам дали е по този начин, само че е реалност, че всички обожаваме Джулия, изключително в нейното главно амплоа American sweetheart. Едва ли има жена, която да не знае наизуст нейни функции – от " Хубава жена " през " Сватбата на най-хубавия ми другар " и " Нотинг Хил " до " Да спиш с врага " и безброй други, които сме гледали по стотина пъти. Харизмата на тази жена вълнува еднообразно и дамите, и мъжете.

" Моята " Джулия аз одобрявам всячески и даже още повече в този момент, тъй като остарява като " естествена жена " и явно не се стреми непременно да резервира това, което не може да се резервира, и да се трансформира в следващата пластична подигравка, покосена от натиска на Холивуд и личната си суетност. 

Джулия Робъртс обаче е освен лице, усмивка и харизма, а мега актриса, която освен в романтичните е потвърдила гения си и в доста други функции и филми.

Днес ви предлагам доста мъчно подбрана селекция от единствено 11 нейни функции, които надали ще изненадат твърдите ѝ почитатели, само че се надявам да привлекат вниманието на тези, които въпреки всичко не са гледали безусловно всичко, а то в действителност си заслужава!

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР