Нуми Рапас влиза в седем роли в предстоящата sci-fi антиутопия

...
Нуми Рапас влиза в седем роли в предстоящата sci-fi антиутопия
Коментари Харесай

Нуми Рапас със седем роли в един филм

Нуми Рапас влиза в седем функции в идната sci-fi антиутопия „ Седем сестри ”, която ще показа бъдеще, когато политиката „ едно дете ” е засилена в доста рискова посока. Светът през 2073 година е свръхнаселен, а световното държавно управление вкарва закона „ едно дете ”, с цел да контролира човешката популация. Един мъж, Терънс Сетман (Уилям Дефо), взема решение да престъпи закона и да избави седемте си внучки близначки, като поддържа тайната, симулирайки, че те са една персона – Карън Сетман (Нуми Рапас). Всяка от сестрите носи името на деня, в който може да излиза от къщи. Един ден Мъндей (Понеделник) изчезва и на останалите ще им се наложи да излязат, с цел да схванат какво става...

Първоначалното заглавие „ Какво се случи с Понеделник? ” ми звучи много по-интересно. Но в действителност това, което ме притегля най-вече тук, е, че такава политика към този момент се отрази на китайските дами, и бих желала да видя и схвана повече за психическите последствия от нея.

„ Седем сестри ” е написан от Кери Уилямсън (обещаващо, че тематиката е развита от жена), режисьор е Томи Уиркола („ Хензел и Гретел: Ловци на вещици ”, Dead Snow).

Филмът се чака по Netflix в края на август.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР