Нумерологията напоследък придобива все по-голяма популярност. Връзката между числата около

...
Нумерологията напоследък придобива все по-голяма популярност. Връзката между числата около
Коментари Харесай

Магията на ДЕВЯТКАТА ще даде мощен тласък на тези 5 зодии! Гответе се за ЧУДЕСА днес!

Нумерологията в последно време придобива все по-голяма известност. Връзката сред числата към нас и личната ни орис е забавен и занимателен обект на проучване.

Според нумеролозите днешния 9 август ще донесе доста шанс и ще тласне към нови висоти представителите на 5 зодии. Вижте които са те:

Овен

За Овните цифрата 9 е знак на нови инициативи. Това число ще бъде тласък за промени, които ще внеса прохлада в живота на Овните. Може да се чака цялостно ентусиазъм и блян към реализация на амбициозни цели.

Близнаци

За Близнаците цифрата 9 ще придаде мощ на тяхната комуникативност. Те ще се оправят по-добре с договаряния и другарство, а това ще им помогне да реализират повече в персонален и професионален проект.

Лъв

Лъвовете ще усетят въздействието на цифрата 9 като мощно нарастване на тяхната сила и воля. Те ще бъдат по-решителни и смели в свойте дейности, което ще им донесе триумфи.

Везни

За Везните цифрата 9 ще внесе баланс и естетика в живота им. Те ще съумеят да намерят равновесие сред персоналния и професионалния си живот, което ще докара до по-голямо душевно успокоение.

Стрелец

Стрелците ще изпитат нарастване на своята вътрешен глас с помощта на цифрата 9. Те ще разчитат по-добре на своя интуиция, което ще им даде преимущество при взимане на значими решения.

В умозаключение на 9 август 2023
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР