Нулевото равенство между Ботев Плодвив и Маритимо в първия мач

...
Нулевото равенство между Ботев Плодвив и Маритимо в първия мач
Коментари Харесай

Неделев: Един гол ще ни класира напред

Нулевото тъждество сред " Ботев " Плодвив и " Маритимо " в първия мач от третия прелиминарен кръг на Лига Европа е закономерно, счита " жълто-черният " любим Тодор Неделев. Той добави, че двата тима не са успяли да се изненадат.

" Хубаво е, че не съумяха да ни вкарат гол. Резултатът не е неприятен, само че можехме и да спечелим. Шансовете остават 50 на 50, тъй като там те би трябвало да вкарат два гола, в случай че ние отбележим един. Липсваше ни бързият пас начело и не успяхме да изненадаме " Маритимо ". Равенството е закономерно ", съобщи Неделев след мача.

" Знаехме, че ще играят на контраофанзива, тъй като това е техният жанр. В идващия мач би трябвало да действаме по-добре и да ги пробием за гол. Пожелавам си да вкараме и да не завоюват те. Смятам, че един гол ще ни класира напред. Ако можем да вкараме два, избирам два. Не желая 0:0, тъй като имаме тежки мачове и дълъг път. Дано ги отстраним в постоянното време ", добави той.

" Разтегнах аддуктор и се надявам да се възстановя за реванша, в случай че не за ЦСКА. Не отписваме този мач. Излизаме за победа и се надявам да я реализираме с добра игра ", приключи Неделев.

Реваншът в Португалия е на 3 август.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР