Нужни са опитни политици в кризата, а младите да стоят

...
Нужни са опитни политици в кризата, а младите да стоят
Коментари Харесай

По-вероятен е редовен кабинет с втория мандат  

Нужни са опитни политици в рецесията, а младите да стоят до тях и да се учат. Това съобщи пред БиТиВи Мехмед Дикме, някогашен министър на земеделието. По думите му по време на служебни кабинети процъфтяват контрабандата и огромният горист бизнес. Той има вяра, че държавно управление може да има с втория мандат.

Правителство на Борисов с Движение за права и свободи ще изкара хората на улицата, съгласно Дикме. Той счита, че водачът на ГЕРБ ще поддържа държавно управление на ПП/ДБ. Всички желаят държавно управление, по думите му. Затова и би трябвало да се откри формулата за сформиране на постоянен кабинет.

Трябва да се концентрират вниманието и напъните върху съставянето на държавно управление, съобщи и Меглена Плугчиева. Има потребност от запрятане на ръкавите и доста работа, акцентира тя.

Защото това би довело до тежки електорални последствия за партиите в него

Плугчиева беше в състава на проектокабинета " Габровски ", само че към сегашния миг никой не е приказвал с нея за присъединяване в ново държавно управление. Очакването е с втория мандат да има държавно управление, съгласна е тя с констатацията на Мехмед Дикме. Искат се повече консенсус и разговор от всички, съгласно нея.

Несериозно е ръководителят на Народното събрание да се сменя на 3 месеца, по думите й. Да се търсят специалисти и необятна коалиция, поучава Плугчиева. Политиците би трябвало да се концентрират върху съответните проблеми на хората.

Мирослав Севлиевски пък е оптимист. Демокрацията в България работи, съгласно него. В политиката влизали младежи. В актуалната обстановка едните били изхабени, а другите неопитни и пластовете трябвало да се наместят, по думите му. Политиците трябвало да научат, че в политиката с изключение на мед имало и жило. Този, който каже, че моли за поддръжка, ще съумее да направи държавно управление, съгласно него.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР