Нужна е алтернатива. Държавата не е маса за покер. Така

...
Нужна е алтернатива. Държавата не е маса за покер. Така
Коментари Харесай

Веселинов, ВМРО: От началото преговорите за кабинет приличаха на покер-партия с участието на известни измамници

Нужна е опция. Държавата не е маса за покер. Така дефинира трагикомичната обстановка към договарянията за кабинет с мандата на Българска социалистическа партия съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов. В пост, качен на неговата страница във Facebook, той насочи остри забележки към всички участници на политическата сцена, като ги упрекна в хазартност на гърба на обществото.

Ето и цялостният текст на поста на Веселинов в обществената мрежа:

" Преговорите за кабинет с третия мандат завършиха. Те и бяха обречени, поради характеропатиите на участниците, както към този момент няколко пъти писах.

От самото си начало приличаха на покер-партия, в която вземат участие общоизвестни измамници. Залогът беше публичното отвращение за нови избори и всички се включиха в игра, която знаят, че би трябвало да разтурят. Въпросът беше, кой ще откри мотив да изкрещи „ измамници “ и да посегне към кобура. Направи го Слави и разумно ще извлече някакъв дял от позата си на оскърбена непорочност.

За ПП-тата ще остане неуместното пояснение за какво въпреки всичко са го позволили до масата, та нали беше мафия⁉ За Демократична България и Българска социалистическа партия трагикомичният им опит за брак поради властта.

За народа отвращение и излъгани очаквания.

И избори, чиито резултат няма значение, тъй като раждането на идващото ръководство се бабува в едно посолство на Козяк и следва да събере днешните антагонисти.

На който не му се харесва това, му сочат за опция рубладжиите и путинизма.

Вярвам в българския народ, че ще изненада създателите на грозния сюжет и ще откри трети път. Послушание нито на Изток, нито на Запад, а отстояване на националния интерес!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР