НУИ Д.Христов:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели!

...
НУИ Д.Христов:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели!
Коментари Харесай

Музиканти от НУИ Добри Христов“ свирят с оркестъра операта във Варна

НУИ " Д.Христов ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Държавна опера Варнапл. " Независимост " N1

0 коментара за Държавна опера Варна На 6 март от 19.00 ч. на сцената на Драматичен спектакъл " Стоян Бъчваров " ще се организира станалият традиция концерт на солисти музиканти от Национално учебно заведение по изкуствата " Добри Христов " - Варна, съпровождани от влиятелния оркестър на симфониците на Държавна опера - Варна под управлението на маестро Станислав Ушев. 
На сцената ще прозвучат творби от разнообразни стилове и столетия - от Моцарт до Гершуин и Емануел Сежурне, а интерпретатори в творбите за глас, пиано, цигулка, виолончело и маримба ще са едни от най-изявените ученици на учебното заведение, които с помощта на своите качества са получили опцията за професионална изява на тази авторитетна сцена. 
Традицията на тези концерти е жива близо 70 години, като за не дребна част от солистите на учебното заведение това е сполучливият старт на тяхната по-нататъшна професионална изпълнителска кариера. Каним всички на една незабравима вечер, където се срещат младостта, гения и изкуството.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР