НСО отговори на въпроси на електронното издание Дневник за интервюто

...
НСО отговори на въпроси на електронното издание Дневник за интервюто
Коментари Харесай

НСО за влизащите при Борисов: Злато и пари могат да се внесат, опасни вещества - не

НСО отговори на въпроси на електронното издание " Дневник " за изявлението на премиера Бойко Борисов " Франкфуртер алгемайне цайтунг ", в което той разяснява, че фотосите от спалнята му са режисура и компромат, основани като по учебник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР).

" Олигархията ме нападна, тъй като България влезе в чакалнята за еврото и банковия съюз и те не могат да употребяват банковата система на страната както преди ", добави още той.

От диалога се схваща, че съгласно Борисов фотосите в неговата спалня са направени от жена, която той съпоставя с Мата Хари - фамозната шпионка, която употребила своята женственост, с цел да реализира задачите си.

" Непроверени лица не се позволяват в обектите, които Националната работа за защита ( НСО ) пази. Те обаче се ревизират за общоопасни предмети и субстанции, а измежду тях не са кюлчета злато или банкноти в евро ", споделиха от НСО.

" Никога през всичките години, когато една дама ме е посещавала, защитата не е претърсвала и направлявала чантата й ", твърди министър председателят пред немското издание.

От НСО напомнят, че по отношение на изтеклите в общественото пространство фотоси и видеокадри, за които се твърди, че са направени в държавната вила " Секвоя ", през юни 2020 година е имало вътрешна инспекция, която не е открила пропуски в използването на процедурите за инспекция и в сигурността на охраняваното лице. Цялата кореспонденция е пратена в прокуратурата, която разследва снимките.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР