НС се занимава с всичко останало, но не и с

...
НС се занимава с всичко останало, но не и с
Коментари Харесай

Донев: Служебното правителство си свърши работата по ПВУ, парламентът нищо не прави

НС се занимава с всичко останало, само че не и с главната си активност - законотворчеството. Всички закони по ПВУ са импортирани от служебното държавно управление, само че не съм оптимист, че ще бъдат признати повече от 2 или 3 законопроекта по проекта. Това съобщи служебният министър председател Гълъб Донев, съобщи кореспондентът на БГНЕС.

Служебното държавно управление си свърши работата, плановете отлежават от октомври до момента, придвижването е нулево в Народното събрание, акцентира Донев.

Ангажиран съм и ангажиран с това да приготвя служебното държавно управление с доклада, който би трябвало да представим за свършената работа, разяснява Донев дали ще има постоянно държавно управление. Виждате, че възможностите с втория мандат, въпреки че методът на Денков за разговор беше добър ход, да забележим на следващия ден декларацията, която ще предложат за гласоподаване в Народно събрание, дали ще съберат болшинство, уточни Донев.

По други тематики, служебният министър председател сподели, че Европейска комисия задължава България да понижи с 10% въглеродните излъчвания още тази година. „ Това не е задоволително за нас и ще настояваме този ангажимент да бъде отложен във времето “, сподели в Калофер служебният министър председател Гълъб Донев.

Служебното държавно управление има своята отговорност пред българските жители и стопанска система, добави Донев.

Няма да е загадка, ще внесем електроенергийна тактика, която да покаже развиването на енергийния бранш в България в околните няколко години, залагането на нови нуклеарни мощности, да плануват се такива, разяснява Донев.

Поддържаме връзка с Христо Грозев, службите наблюдават случая, съобщи Донев. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР