Новото звездно попълнение на Реал (Мадрид) Джуд Белингам си избра

...
Новото звездно попълнение на Реал (Мадрид) Джуд Белингам си избра
Коментари Харесай

Реал представи Белингам, взе номера на Зидан

Новото звездно попълнение на Реал (Мадрид) Джуд Белингам си избра номер, друг от този, който носи в Борусия (Дортмунд).

При вестфалци британският национал носеше 22 на гърба си, само че на " Бернабеу " този номер е ангажиран от Антонио Рюдигер.

Така Белингам си избра номера, носен от легенда на Реал - Зинедин Зидан, позирайки с фланелка с №5.

" Искам да благодаря на всички, които са тук в този ден, който е най-важният в живота ми и който е първият ми в най-хубавия тим в света. Искам да благодаря на Хуни Калафат, на Хосе Ангел, на президента, на всички, които ми помогнаха да дойда тук. Благодаря и на фамилията ми. Напред, Мадрид! ", бяха първите думи на 19-годишния британски национал, откакто Реал заплати 103 милиона евро за услугите му, а сумата може да нарасне до 130 милиона при активиране на разнообразни бонуси.

" Днес е огромен ден. Величието на нашия клуб, който е на 121 години, се е построило поради играчи с разнообразни гении. Днес в Мадрид дойде един от най-хубавите футболисти в света. Сигурен съм, че си се влюбил в тима поради нашите пет последни трофеи в Шампионската лига. Беше най-хубавият в Бундеслигата, беше най-младият голмайстор на Борусия Дортмунд. Ще се постараем да бъдеш благополучен тук и да изпълниш фантазиите си. Добре пристигнал, у дома ", обърна се президентът на клуба Флорентино Перес към Белингам.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР