Новото попълнение в Левски Абдулахи Шеху даде първото си интервю

...
Новото попълнение в Левски Абдулахи Шеху даде първото си интервю
Коментари Харесай

Шеху: Избрах Левски заради историята, целите и амбициите на клуба

Новото попълнение в Левски Абдулахи Шеху даде първото си изявление пред клубния уебсайт.

В него той съобщи, че е приел офертата на " сините " поради историята, задачите и упоритостите на клуба.

" Много се веселя да съм тук. Преди да дойде получих известия от почитателите на Левски и към този момент се усещам като у дома. От клуба се погрижиха доста добре за мен - взеха ме от летището, закараха ме до хотела и дотук. Много се веселя, че съм тук. Дойдох да оказа помощ на тима, да покажа най-хубавото от себе си и да реализираме задачите този сезон. Чувал съм за Левски и преди, само че когато треньорът и клубът ме потърсиха, го изследвах по-подробно. Разбрах, че това е един от най-големите тимове в България. Избрах да дойда в Левски поради историята на клуба, задачите и упоритостите му ", съобщи нигериецът, който идва на " Герена " като свободен сътрудник.

" Като състезател, който желае да поддържа високо равнище, нямаше по какъв начин да откажа на Левски. Надявам се с идването ми да донеса триумф на клуба. Треньорът ще реши на коя позиция да играя. Готов да застана на всяка една. Само Левски! ", приключи 29-годишният футболист.

За последно Шеху е играл за кипърския Омония. Той има опит на три позиции по терена - десен бранител, централен бранител и опорен халф.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР