Новото попълнение на ЦСКА 1948 Никола Илиев бе официално представен

...
Новото попълнение на ЦСКА 1948 Никола Илиев бе официално представен
Коментари Харесай

Никола Илиев: Ще дам всичко от себе си, не съм се колебал за офертата на ЦСКА 1948

Новото попълнение на ЦСКА 1948 Никола Илиев бе публично показан като състезател на " алените " и застана за пръв път пред репортерите, откакто по-рано през днешния ден бе оповестено и

Атакуващият полузащитник ще играе като преотстъпен в отбора от Първа лига за един сезон, а след неговия край " армейците " могат да задействат клаузата му за откупуване.

Самият Илиев пък не скри упоритостите си да се развива, с цел да може един ден още веднъж да заиграе в чужбина, а първоначално желанието му е да стане първенец на България.

" Благодаря за топлото посрещане от страна на клуба. Чувствам се съвършено и ще дам всичко от себе си да развеселявам почитателите. Крачката от юношеския към мъжкия футбол е доста значима. Ще дам всичко от себе си да се развъртвам и след време да изляза още веднъж в чужбина. Амбициите на тима са доста огромни, както и моите и желая да стана първенец на България ", стартира младият български национал.

" Предложиха ми една добра оферта, не съм се колебал, желая да се развъртвам и това е най-правилният вид за мен. На терена най-добре се усещам зад нападателя, само че мога да играя на всички позиции в офанзива. Ще играя с номер 17, тъй като беше свободен, за мен номерът не играе ", продължи юношата на Ботев Пловдив.



19-годишният футболист разкри малко повече за наученото по време на престоя си в Интер, споделяйки, че негов кумир от сегашния състав на " нерадзурите " е Лаутаро Мартинес.

" Основното, което научих в Италия, е дисциплината. За да успееш, би трябвало да си порядъчен. Имам много тренировки с първия тим на Интер. Един от идолите ми там е Лаутаро Мартинес, от него гледах да абсорбирам най-вече ", разяснява Никола Илиев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР