Новото попълнение на руския волейболен гранд Зенит (Казан) - полският

...
Новото попълнение на руския волейболен гранд Зенит (Казан) - полският
Коментари Харесай

Бартош Беднож: Нгапет е магьосник! Щастлив съм, че ще играем заедно

Новото попълнение на съветския волейболен гранд Зенит (Казан) - полският национал Бартош Беднож показа усещанията си след подписването на контракта в Русия.
 Зенит показа Бенджи (видео)
Дори когато играех в СКРА Белхатов, си сложих за цел да натрупам опит, играейки в най-хубавите шампионати в света. Радвам се, че имам опция да играя освен в мощни шампионати, само че и в топ клубове. Интересно ми е да се опитвам в Русия. В моя случай въпросът за параметрите на контракта не беше главният, желаех ново предизвикателство в огромен клуб ", сподели Беднож в изявление за авторитетното издание Przeglad Sportowy .

През миналия сезон Зенит завоюва Купата на Русия, само че остана втори в Суперлигата, завоюва бронза от международно клубно състезание и отпадна от групите в Шампионската лига.
 Бартош Беднож: За мен е чест и горделивост да играя за Зенит (видео)
" С упорита работа стигнах до тук, че получих оферта от Зенит (Казан). Няма да спирам дотук и ще продължа да работя интензивно. За мен това е огромна чест и огромно предизвикателство. Аз съм упорит човек и одобрявам огромните цели, които клубът си е сложил пред себе си. Ще направя всичко, с цел да върна Зенит на върха с новите си съотборници ", добави полският национал.
 Владимир Алекно: Беднож е подобаващ за съветското състезание по всички критерии
Старши треньорът на казанци Владимир Алекно сподели, че Беднож е подобаващ за съветското състезание по всички критерии: " Атака, сервис, посрещане - всички детайли в него са положителни. Подходящ е за съветското състезание по всички критерии. И Матю Андерсън, и Вилфредо Леон разкриха капацитета си в Казан и имаха страхотни сезони. Надявам се, че ще успее и Беднож ".

" Много съм благополучен, че треньорът мисли по този начин. В Модена, Мат и аз бяхме в една и съща стая по време на гостуванията, тъй че имахме доста време да си приказваме освен за волейбола, само че и за живота като цяло. Той развенча някои легенди за Русия като сподели, че там се основават отлични условия на живот. Не знам още по кое време ще отида в Казан, дали ще бъда там самичък или с приятелката си ", продължи още Беднож.

Вторият чужденец в тима на Зенит е френската звезда Ървин Нгапет. " Нгапет е вълшебник. Той има невероятна техника. Щастлив съм, че през идващия сезон ще играем дружно. Това ще бъде съразмерен дует, композиция от технологии и мощ. Различни сме по жанр на игра. Аз повече нападам, а той е страховит бранител. Мисля, че мога да науча доста от него, да обогатя арсенала си ", приключи Беднож.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР