Новото попълнение на Рубин Димитър Митков коментира трансфера си в

...
Новото попълнение на Рубин Димитър Митков коментира трансфера си в
Коментари Харесай

Димитър Митков след трансфера си в Рубин: Исках да отида в отбор, където да израсна като футболист

Новото попълнение на Рубин Димитър Митков разяснява прехвърлянето си в отбора. Българинът бе преотстъпен от Локомотив (София) до края на сегашния сезон сезон.

Нападателят показа пред клубния уебсайт първите си усещания от тима и съобщи, че е благополучен от прехвърлянето си в Русия.
 Официално: Голмайсторът на Локомотив (София) мина чартърен в Рубин Официално: Голмайсторът на Локомотив (София) мина чартърен в Рубин
" Радвам се да се причисля към тима! Чувствам се добре, всичко е наред. За първи път чух за интереса на Рубин към два дни преди първия ми формален мач в България. Бях доста вдъхновен от тази вест. Исках да отида в тим, където да израсна като футболист. Знам, че Рубин е огромна футболна марка. Преди няколко години клубът игра в евротурнирите, имаше положителни резултати. Мога да кажа единствено положителни неща за тима.

Играя като нападател. Що се отнася до моите качества, мога да играя с двата крайници, с глава и имам мощен удар.

Конкуренцията в тима е огромна. Тя ни оказва помощ да растем и да се фокусираме върху играта си от самото начало. Всеки желае да потвърди, че е най-хубавият и заслужава място в състава.

Моята цел е постоянно с мен, не бих желал да я разгадавам. Основното нещо, което желая, е да съм от изгода за моя тим и да вкарам колкото се може повече голове. Най-важното е да спечелим всеки мач и да се върнем във Висшата лига.

Първата ми подготовка мина добре, всичко беше ужасно.

Когато дойдох в Рубин, не познавах никого. Но съумях да поговоря с момчетата, те са доста другарски настроени към мен. Мисля, че мога бързо да се приспособявам към тима ", съобщи Митков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР