Новото попълнение на Ноа Сонко Сундберг изигра 74 минути за

...
Новото попълнение на Ноа Сонко Сундберг изигра 74 минути за
Коментари Харесай

Новият защитник на Левски се контузи, а Гамбия и Мали извъртяха хикс в Африка

Новото попълнение на Ноа Сонко Сундберг изигра 74 минути за Гамбия, преди да се контузи и да бъде сменен, а тимът му приключи 1:1 с Мали в мач от втория кръг на груповата фаза в шампионата за .
Мали имаше съвсем цялостно предимство в хода на целия дуел и футболистите в зелено владееха топката в 70 % от времето, създавайки и цели 19 голови положения. За неприятен шанс гамбийците нацелиха две греди, а двете попадения паднаха от дузпи в края на мача, откакто Сундберг към този момент бе излязъл.
В 18-ата минута Муса Дженепо (Мали) пропусна преференциална обстановка след центриране, насочвайки топката настрана от вратата. Пет по-късно Гамбия бе покрай това да поведе в резултата, само че ударът на Муса Бароу нацели горната греда.
Малко преди края на първото полувреме десният непряк дирек също се притече на помощ на Мали, откакто Абли Джалоу извърши прекрасен директен свободен удар. В средата на второто полувреме вратарят на Гамбия Моду Жоб на два пъти демострира превъзходен инстикт, с цел да резервира нулевото тъждество.
В 74-ата минута футболистът на Левски Сундберг получи травма, която на пръв взор не изглеждаше сериозна и бе сменен. Четири по-късно футболист на Мали падна в наказателното поле, а ВАР прикани съдията да прегледа ситуацията и решението бе ясно - дузпа за Мали. Зад топката застана Ибрахима Коне и прати вратаря в противоположния ъгъл за 1:0.
В 89-ата минута Гамбия също получи дузпа за игра с ръка в наказателното поле. С осъществяването ѝ се нагърби Муса Бароу и не сгреши - 1:1.
Във временото класиране Гамбия и Мали си поделят първото място с идентични индикатори - два мача, четири точки и голова разлика 2:1. Другите два тима, Тунис и Мавритания, играят по-късно през днешния ден (16 януари) и са с нулев актив.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР