Новото попълнение на Милан Гонсало Игуаин сподели първите си впечатления

...
Новото попълнение на Милан Гонсало Игуаин сподели първите си впечатления
Коментари Харесай

Игуаин: Алегри не е причината да напусна Ювентус

Новото попълнение на Милан Гонсало Игуаин показа първите си усещания за клуба, откакто през днешния ден публично бе показан.

Нападателят идва от Ювентус и ще играе чартърен през идния сезон, като след края му " росонерите " ще могат да изплатят правата му, в случай че решат.

 Тифозите на Милан към този момент ядосаха Гонзало Игуаин
Тифозите на Милан към този момент ядосаха Гонзало Игуаин

Опитаха да откраднат шапката на Ел Пипита

" Искам да благодаря на всички в Милан за огромното предпочитание да ме доведат тук. Надявам се, че ще оправдая доверието на управлението. Познавах Леонардо преди идването ми тук. Той имаше огромна заслуга за моя трансфер. Думите му ме убедиха. Виждах честността в очите му. За мен това беше огромна мотивация. Към Ювентус мога да изпитвам само признателност. Алегри? Имахме нашите разлики, само че не това беше повода да напусна. Имам огромно доверие в Милан, който още от предходната година харесвах доста. Милан се характеризира с богатата си история.

Целта ми е да изведа Милан допустимо най-високо. Номер 9? Досега съм играл с много фланелки, които имаха тежък номер. Няма какво друго да направя, с изключение на да потвърдя, че не са сбъркали да влагат в мен. Имам огромно доверие, можем да реализираме огромни неща, само че най-важното е да имаме вяра. Единственият човек, който ме желаеше в Челси, беше Сари. В Милан всички ме желаеха и това беше повода за моя избор. Не скърбя, че няма да мога да играя с Кристиано Роналдо. Щастлив съм от новото предизвикателство. Сега би трябвало да работим ", разяснява Гонсало.

 Алегри: Съжалявам, че трябваше да се разделим с Калдара и Игуаин
Алегри: Съжалявам, че трябваше да се разделим с Калдара и Игуаин

" Колегите ни от Милан несъмнено се снабдиха с огромен нападател "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР