Новото попълнение на Лудогорец - Стефан Баджи, вярва, че отборът

...
Новото попълнение на Лудогорец - Стефан Баджи, вярва, че отборът
Коментари Харесай

Стефан Баджи: Дойдох в "Лудогорец" в точния момент

Новото попълнение на " Лудогорец " - Стефан Баджи, има вяра, че тимът може да влезе в групите на Шампионската лига или на Лига Европа.

В изявление за клубната телевизия, сенегалският халф разкри, че " орлите " го наблюдават от няколко години, а в този момент е бил точният миг да се причисли към тях.

" Лудогорец " ме следи от 2-3 години. Бях заречен, че един ден ще играя в този клуб. Спазих обещанието си. Смятам, че уцелих точния миг да дойда в " Лудогорец ", стартира Баджи.
" Лудогорец " притегли сенегалски халф Стефан Баджи е петото ново попълнение в отбора
" В тима има доста положителни футболисти. Щастлив съм поради ситуацията, която заварих. Условията за футбол в клуба са съвършени. Това ме стимулира да работя от ден на ден и повече, с цел да създадем един добър сезон ", сподели още той.



Относно упованията си за новия сезон, сенегалецът добави: " Тази година ще бъде по-трудно, тъй като направихме някои нови прехвърляния. Имаме значително нови играчи. Ако всички си изпълняваме отговорностите на терена, имаме късмет да влезем в групите на някой от двата шампионата и да спечелим шампионата на България ", приключи той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР