Новото попълнение на Лудогорец - румънският халф Адриан Попа, говори

...
Новото попълнение на Лудогорец - румънският халф Адриан Попа, говори
Коментари Харесай

Новото попълнение на Лудогорец: Дойдох, за да спечеля всичко и да играя в ШЛ

Новото попълнение на Лудогорец - румънският халф Адриан Попа, приказва есклузивно пред Sportal.bg седмица след договорката сред седемкратния първенец на България и Рединг.

“Искам първо да потвърдя на себе си, че мога да играя огромен футбол в огромен тим. Второ, да стана първенец на България и да печеля купата на страната. И трето, в случай че остана след лятото на 2019 година, да се класираме още веднъж в групите на Шампионската лига ", разкри Попа.

Румънският полузащитник, направил име в хегемона оттатък Дунав Стяуа, призна какво го е предиздвикало да одобри офертата на " орлите ".

" Името на Лудогорец приказва доста. Това е тим, който всяка година се бори да завоюва купата и купата, както и да се показа мощно в групите на Шампионската лига и Лига Европа. Това бе значимо за мен при избора ми. Също по този начин моят другар Клаудио Кешерю изигра значима роля при прекосяването ми в Лудогорец. Прятелството ми с него значи доста ", разяснява Адриян Попа, който има 20 мача и 3 гола за националния тим на Румъния.

Той не желае да си спомня за плейофа в Шампионската лига през 2014 година, когато неговият Стяуа отпадна от Лудогорец след драмата на " Васил Левски ", където Козмин Моци избави 2 дузпи. " Не желая изобщо да се връщам към тези дуели. В реванша не ни стигнаха секунди да се класираме. После пристигнаха предълженията и дузпите. Не можахме да продължим, макар че против нас на вратата беше полеви футболист при дузпите. Но подобен е животът. Този мач е минало. Мисля единствено за бъдещето ", приключи Попа пред Sportal.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР