Новото попълнение на Ливърпул Артур Мело изглежда е готов на

...
Новото попълнение на Ливърпул Артур Мело изглежда е готов на
Коментари Харесай

Артур нае фитнес инструктури, които да му помогнат да влезе във форма

Новото попълнение на Ливърпул Артур Мело наподобява е подготвен на всичко, с цел да се пребори за титулярно място в единайсеторката на Юрген Клоп. Бразилецът ще се възползва оптимално от паузата в шампионата, като е наел цялостен екип инструктори, които да му оказват помощ да влезе в оптимална кондиция преди подновяването на мачовете през октомври, оповестява " Таймс ".

Ливърпул има големи проблеми с контузени футболисти в средата на терена и това отваря огромен късмет пред Артур да се наложи в състава. За задачата обаче той би трябвало да бъде в съвършена форма. Поради тази причина той е наел интрукторите Джоана Песоа Дел`Оро, Адриан Мартинес Кастро и Даниел Естебан Лабарка Енсина, които в тандем да работят с него и да му оказват помощ да стигне до нужното равнище на подготовка.

26-годишният бразилец дебютира за Ливърпул при загубата с 1:4 от Наполи в Шампионската лига, като се появи като промяна в края. За да натрупа игрова процедура той по лично предпочитание се включи и в мача на тима до 21 години против Лестър на 17 септември, а по-късно игра и 60 минути в мача с Рочдейл за ЕФЛ Къп.

В Ливърпул са впечатлени от професионализма и желанието на Артур да се потвърди в тима. Това сигурно ще бъде приветствано от мениджъра Юрген Клоп, който евентуално ще даде късмет за изява на бразилеца в идващите мачове. След паузата мърсиайдци играят против Брайтън на 1 октомври, а три дни по-късно им следва конфликт с Рейнджърс в Шампионската лига.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР